Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

18-3-2012. Een zeer kort bericht over afval, daar staan weinigen bij stil. Men betaalt er zelfs voor. Uit de Veluwepost: Zoektocht naar verpakkingsmateriaal. Wageningen. Het verpakkingsonderzoek in de supermarkt is een onderdeel van een uitgebreid Afvalproject op school. Het project, genaamd ‘Afvalluh!!’, wordt georganiseerd door Het Groene Wiel. Tijdens het project ontdekken de leerlingen van groep 7 & 8 hoeveel afval er in één jaar in Wageningen wordt weggedaan (ongeveer 431 klaslokalen vol), waarom afval een probleem is en wat ze zelf kunnen doen om de hoeveelheid afval te verminderen.....

.............De leerlingen ontdekken zelf in de supermarkt dat je daar veel overbodige verpakking kunt kopen, en dat het nog veel geld kost ook. Meer lezen:
En dat laatste is het leukste, je betaalt er zelf voor!

Maar dan kun je helemaal niks meer eten, is de klacht van de dom gehouden Hollander. Dat is dan ook het beste, alleen de slimmen blijven dan over. Over afval gesproken: Uit de Volkskrant: "Gele stroom". De pagina kan natuurlijk niet zonder een banner over het (niet elektrische) rijblik. En ja, het blijft stroom.


De ondernemer tegen de dominee: "Hou jij ze dom, hou ik ze arm".


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail