Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

24-4-2012. Kort en krachtig, weer een geval van oplichting. En het alternatief groeit om de hoek, niet in de smerige VS! >>

Uitzending gemist heeft een slecht geheugen, dat is te merken aan sommige twitteraars die nog steeds niet zonder (bio)plastic kunnen. Jij gelukkig wel. >>

Bioplastic wordt gemaakt uit mais, vervang deze maismonoculturen door bos en je krijgt een materiaal dat in de zomer verkoeling brengt en in de winter zelfs warmte levert. Ook wordt CO2 door de bomen in zuurstof omgezet en fijnstof geabsorbeerd.

De domme Hollanders hebben hout volledig verbannen. Hollanders haten groen. Bomen worden omgehakt voor het verkeer, tuinen veranderen in betonwoestijnen. Holland haat groen en wordt nu geterroriseerd door insektenplagen die alleen nog bestreden kunnen worden met de gifspuit. Hout is dus HET alternatief. Hout groeit overal. Hout is ook constructiemateriaal in de bouw, voor meubels. Hierbij onstaat afval dat samengeperst tot korrels, pellets, gebruikt kan worden als brandstof. Lees meer:

Maar ook simpele houtsnippers, ontstaan uit snoeihout zijn goed bruikbaar.


Wegens bezuiniging geen spreuk.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail