Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

12-9-2012. Verkiezingen. Nederland kan de waarheid niet aan. Oplichters blijven doorgaan het kijkbuisvolk te belazeren. Sprekend voorbeeld is de Partij van de Dieren met hun antwoord op de reklamesloganterreur:

"Geen kerncentrales maar zonnepanelen".

Of

"Geen snelwegen maar sneltreinen".

En natuurlijk de automaffia (met voorop ook weer die PvdD) die maar niet begrijpt dat hun elektrische eieren in het niet vallen bij de vrachtwaggellawine die nog lang niet elektrisch is. Intussen accepteert wel iedereen dat er 8 miljoen mobiele wegversmallingen dit land laten vastlopen gevolgd door de stroom huis-aan-huis-reklame die ook door iedereen zonder kritiek geslikt wordt.

  Ja, deze fenomenen gaan gecombineerd worden bestreden door de windenergie. Hoe? Hier verdwijnen de Ja/Nee-stickers.
  Hou je buurt in de gaten.


Eigen belang bepaalt je stemgedrag.


AOD zal op diverse andere media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail