Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

3-8-2014. In oktober 2014 bestaat Klimaatkombi 8 jaar. Aanvankelijk via een weblog, die na enige tijd gesaboteerd werd. In die jaren werd beleid om tot duurzaamheid te komen elke dag belachelijker. Lees de talloze lachers op deze site. Oorzaak de vrijblijvendheid. Vanaf nu worden alleen nog de gevolgen (waarvoor jaren gewaarschuwd is) getoond. En de alternatieven, voor zover die nog iets aan de schade kunnen doen, natuurlijk. Eén van de lachwekkende tweets.

Gereconstrueerde Utrechtseweg tussen Oosterbeek en Doorwerth wordt om vier uur vrijgegeven. http://t.co/8vs4hl2sTy

Dan hadden we nog de wateroverlast als gevolg van het broeikaseffect en het dichttegelen van het land om blik te parkeren. Vooral dat elektrische blik eist dubbele ruimte. En dit is wat je er dan voor terug krijgt. >>Hevige wateroverlast in Arnhem. Bekijk hier enkele foto's http://t.co/oAx0ltG1Iz #DG #Arnhem #wateroverlast http://t.co/GmwCLSrNxV
En de trein? Die reed gewoon door.

Daar zou tenminste PostNL moeten beseffen. Die staat nu elke dag in de optocht, net als de talloze koeriertjes. Kontakt met deze clubs is nagenoeg onmogelijk, hetgeen PostNL zelf overduidelijk aantoont.


Delivery to the following recipient failed permanently:

     postnlmijnpakket@info.postnl.nl

Knip 8<

Via de servicepagina valt nauwelijks iets te regelen. PostNL moet gewoon terug naar het spoor dat hersteld dient te worden. Elk gat van enige betekenis  had ooit een (smalspoor)station. In de treinen reed een postrijtuig mee. PostNL heeft het allemaal GESLOOPT. En nu tuffen er tientallen amateurbezorgers rond die de CO2 ophogen. De gevolgen heeft PostNL een paar dagen geleden aan den lijve kunnen ondervinden.Ik ga ook slopen, te beginnen met één van de deurbellen. De andere is uitschakelbaar. Gewoon op het postkantoor afleveren, email versturen, zodat ik daar op de fiets heen kan om af te halen.

Struisvogelpolitiek neemt de laatste tijd sterk toe. Men slaat wild om zich heen.

Door klimaatgekkies als zou je bijna willen dat de aarde ontploft en de mensheid ophoudt met bestaan.

ugh uit voorzorg al geblokkeerd. Kotsiekotskots

Er is helaas iets misgegaan tijdens uw check-in. Check in bij een selfservice incheckautomaat of bij de balie op de luchthaven. ? 1/2


Ook de middenstand kermt, maar inmiddels komt het besef op dat het ook anders kan.

Winkeliers worden meestal heel chagrijnig als het stadscentrum autoluw dreigt te worden. ‘Inkomstenderving!’, is de primaire reactie. Maar wat blijkt: rustige, veilige winkelgebieden trekken juist meer klandizie.

Minder automobilisten = minder bereikbaar = minder omzet. Het gemotoriseerde publiek telt immers de meeste big spenders. Vraag het de doorsnee detailhandelaar en dit zal zijn redenering zijn. Lees meer:

En ook zelf is veel mogelijk.

Is de vakantie voor jou ook de periode om weer wat actiever in je tuin aan de slag te gaan? En heb je plannen om wat meer eerlijk voedsel uit je tuin te halen? Dan is de vraag hoeveel vierkante meter land je per persoon nodig hebt om qua voedsel zelfvoorzienend te worden zeker interessant. Want het is opvallend weinig, zo blijkt. Lees meer:

Al zijn er altijd lieden die denken dat het wel meevalt met de kracht van de natuur.

2260m² #Beton opgeleverd in de wisselstraat,Nieuwegein. In prima samenwerking met @BAMWEGENRW @BAMRail @RegioUtrecht. http://t.co/Gmt3HCiwAw

Ondanks dit natuurgeweld durft Regiotram Utrecht deze tweet op te boeren:

Een bijzonder onderdeel van de vernieuwing is de wisselstraat: de centrale in- en uitgang voor alle trams van en naar de remise. De complete straat wordt vervangen met een nieuwe, betonnen constructie... Lees meer:

Met instemming waterschap naar ons inzicht goed geregeld

Ook elders in het land (Wageningen, Jasmijnplantsoen) heeft men maling aan zelfgemaakte problemen. En niet alleen daar...

Over toekomstige problemen met afvoer van water met kortsluiting in elektronika en wisselmotoren.... Regiotram Utrecht wil nog meer wateroverlast. De geschiedenis leert ons dat we van de geschiedenis niks geleerd hebben.

Met dank aan BestuurRegioUtrecht dat nog meer leuks op z'n geweten heeft.

In plaats van aan te sluiten op bestaande en nog aan te leggen railinfra is de komende OV-concessie verleend aan een bussenclub die er een geweldige chaos van weet te maken. Die bovendien gezellig meedoet aan de creatie van nog meer CO2. Niet alleen door eigen materieel, maar ook doordat geen enkele bus goederen kan vervoeren, die dus per vrachtwaggel vervoerd gaan worden. Voor decennia. Maar omdat ook het waterschap niet gehinderd wordt door enige kennis zullen de symptomen dus weer voor decennia bestreden moeten worden. Het alterternatief leveren weer de Zwitsers, die goederen- en personenverkeer combineren.

De Zwitsers verbouwden het smalspoorgedeelte van station Chur. Niks beton, gewoon traditioneel ballastbed zodat regen snel kan afvloeien. En dat is hard nodig, Op 13-8-2014 spoelde de hevige aanhoudende regen bij Solis (CH) tonnen steenslag en rotsblokken, die niet onder het bruggetje onder het spoor door konden, het ravijn in. Met desastreuze gevolgen.

Am Mittwochmittag (13.8.2014) ist ein Zug der Rhätischen Bahn (RhB) zwischen Tiefencastel und Thusis von einem Erdrutsch erfasst worden. Drei Personenwagen entgleisten. Elf Personen wurden verletzt. Lees meer:

Het jaar 2014 is een rampjaar voor de Zwitsers die al vaker geplaagd werden door overstromingen die daar voor de bevolking totaal andere gevolgen hebben als in Nederland. Het water heeft enorme kracht, zoals later in deze pagina aangetoond zal worden.

Tijd voor de volgende krassere maatregelen:

95% van de vrachtwaggels en bussen dienen hun motoren in te leveren. Versnellingsbakken worden gedemonteerd om plaats te maken voor generatoren, tandwielen opslaan voor andere toepassingen. Koelwater zal worden gebruikt voor (absorptie)koeling en verwarming, eventueel opgeslagen in de grond die een grote capaciteit heeft.

Op strategische plaatsen (benzinestations) worden transformatorstations gebouwd die de dan verkregen spanning om te zetten naar tenminste 15 kV (16.7 of 50 Hz) De hoofdbuslijnen zullen worden omgevormd tot smalspoorlijnen langs welke elk transport kan plaats vinden, ook vracht.

Om ook de hoofdspoorlijnen hiervan te kunnen laten profiteren zullen uiteindelijk alleen meerspanningsloks het net berijden. Tenslotte wordt binnen 10 jaar het net omgebouwd voor 15 kV of 25 kV. En NS is dan ook eindelijk begonnen.

Bedrijven worden nog uitsluitend toegelaten rond deze spoorlijnen om ongeorganiseerd vrachtverkeer over de weg te voorkomen De houtverwerkende industrie dient bevorderd te worden.

Vliegen zal tot het uiterste beperkt worden. Regionale vliegvelden gesloten. Vliegvakanties maken tweeverdieners noodzakelijk. En omdat water zoveel kracht heeft zullen in rivieren en zelfs beken kleine waterkrachtcentrales gebouwd worden, hoofdzakelijk volgens....

Wordt er dan nog niet voldoende stroom opgewekt dan kunnen altijd nog microwkk's ingezet worden volgens onderstaand principe.

Noodzakelijk voor de energievoorziening wordt er ook meer bos aangeplant. Daaraan gekoppeld wordt wonen totaal anders. Ook kinderopvang kan dan anders. Het is onnodig om met twee ouders te buffelen voor twee rijblikken of vliegvakanties.

Dezelfde capaciteit van opslag in de grond gebruiken ook deze onderlandwoningen.

Elke religie (en dus onderdrukking) zal worden bestreden. Land- en tuinbouw zijn dan nog uitsluitend biologisch en wel hierom:

Vis- en vleesconsumptie wordt tot het uiterste beperkt. Hoogstens 100 gram per persoon per week. Dat is ondemocratisch zul je zeggen. Dat klopt, zachte heelmeesters maken stinkende wonden en de dokter is ook niet democratisch. Alleen religie negeert de dokter. Zie de bijbelbelt op de Veluwe en in Zeeland. Daar gaat men dus massaal de pijp uit, evenals als gevolg van het Ebola-virus in Afrika. Zeer religieuze omgeving.

Er zijn ook oplossingen, door bewoners zelf bedacht en gerealiseerd. Ipv de sloop van een tuin voor de verkoop van nog meer blik.

Fruitplantage “De Roghorst”: een fruitoase in hartje Wageningen, door buurtbewoners gerealiseerd. https://t.co/GpTL9tOgoX https://t.co/nN434Jxmfz

Recepten!


Prijs de dag niet voor het rode licht gedoofd is, er kan nog een trein komen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail