Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

2-9-2012. Klimaatcombi: is weer terug op Twitter. En dat zal men weten. Het beleid zal wel aangepast worden. Twitter kent slechts 140 tekens, die gaan voornamelijk gebruikt worden voor de mooiste uitvinding van Twitter, de links. Naar deze site, alwaar het karwei afgemaakt zal worden. Op eigen domein.

We beginnen vandaag met de melding van VARA's "Vroege vogels" alwaar Janine Abbring weer terug zal keren. En, Janine heeft al aangekondigd dat ze zal blijven autorijden. Haar beeldtenis is gedestileerd uit een Youtube-filmpje, dat zelfs embedden toestaat. Knippen en plakken, niks copyright.
Hartelijk dank Janine. Des te eerder is dit verleden tijd.

Het wanprodukt, de vrachtwaggel, die hier weer eens langs de weg ligt kan ook vervangen worden door het railtransport. Meteen na zo'n ongeval ontstaat er een file. Zeer bekend bij het spoor. Verschil, de file op het spoor rijdt, 100 km/u. En met een beetje fantasie ook gecombineerd met een personentrein. En elektrisch. Te zien op onderstaande montage. Even meewerken NS.

Een tweet van Wim de Bie:

NB - Die 130 km/u mag, maar moet niet. Met die gezellige, ouderwetse 100 km/u kom je er ook. Fuck die duizenden nieuwe borden! Tweet:


Wat is er zo leuk aan een file dat er zoveel mensen op af komen?


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail