Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

8-7-2012. De NOS zendt ook leuke EN leerzame berichten uit:

De automaffia heeft het moeilijk. Interessant is het slot waar duidelijk wordt dat steeds meer rijblikken na schade "Totalloss" verklaard worden. De mailbox leverde weer een krtische noot van een oliejunk. Het verstand stond als gewoonlijk weer op NUL.

 1. Ik snap dat je de trein belangrijk vind, vind ik ook. Maar negativiteit trekt alleen maar negativiteit aan. Deze site is gewoon alleen bedoeld om elektrisch vervoer zwart te maken. Jou treintje is ook elektrisch.
 2. Minder autos zou ik ook tof vinden, ik vind het bvb ongelooflijk dat je aan een ns kaartje MET korting +- het dubbele kwijt bent dan dat je op benzine rijdt! Dat is echt achterlijk.
 3. Ik zie alleen wel aardig wat halve waarheden en dat is jammer, dat geeft aan dat je alleen maar het probleem duidelijk wilt maken en niet opzoek bent naar de mogelijkheden/oplossingen.
 4. Als je 10 jaar geleden had gezegd dat je ging bellen met je foto toestel had iedereen je belachelijk gemaakt.

Dit bericht is positief bedoeld, ik hoop dat je er wat aan hebt. Groeten, Sjors db

Helaas, deze reaktie is als gewoonlijk waardeloos. Even punt voor punt behandelen.

 1. Klopt en elektrisch vervoer maakt zichzelf zwart. "Jou treintje", het "treintje" van de Zwitsers, Denen en Oostenrijkers en nog veel meer landen toont aan dat je zonder akku en ruimteverspilling elektrisch kunt rijden. Tot in Wladiwostok elektrisch. En duurzaam. En al 100 jaar.
 2. De kosten, de automaffia aan het zanikken: ANWB: belastingdruk auto wordt te hoog. De belastingdruk op Nederlandse automobilisten loopt steeds verder uit de pas met de ons omringende landen. De ANWB is daarom tegen het afschaffen van de onbelaste reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Een gemiddelde Nederlandse benzineauto kost nu al maandelijks 212 euro aan belastingen, aldus de ANWB. Lees meer:

  Dit misverstand is algemeen in door de domroep geterroriseerd autoland. Deze kosten heb je als fietser niet. En je neemt je fiets gewoon mee in de trein. Daarbij komt nog dat benzine OP RAAKT en dit >>>
 3. De oplossingen staan achter elk bericht. Ook achter dit bericht. >>>
 4. 10 jaar geleden was er geen totale internetgekte, raakten talloze jongeren niet in de financiele problemen door mobiel internet. Was er niet een tekort aan IP-adressen.

  Advies aan Sjors en andere niet door enige kennis gehinderde mopperpotten, kom met feiten. Goederenvervoer kan met de trein probleemloos met personenvervoer gecombineerd worden.
  Een oplossing? Zie hieronder:


Eén pagina dwaalleer vergt 10 pagina's weerlegging,


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
MailMail