Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

8-7-2012. De NOS zendt ook leuke EN leerzame berichten uit:

De automaffia heeft het moeilijk. Interessant is het slot waar duidelijk wordt dat steeds meer rijblikken na schade "Totalloss" verklaard worden. De mailbox leverde weer een krtische noot van een oliejunk. Het verstand stond als gewoonlijk weer op NUL.

Dit is de beste oplossing voor de automaffia en z'n egoisme.

Totaal alleen op de wereld.

 1. Ik snap dat je de trein belangrijk vind, vind ik ook. Maar negativiteit trekt alleen maar negativiteit aan. Deze site is gewoon alleen bedoeld om elektrisch vervoer zwart te maken. Jou treintje is ook elektrisch.
 2. Minder autos zou ik ook tof vinden, ik vind het bvb ongelooflijk dat je aan een ns kaartje MET korting +- het dubbele kwijt bent dan dat je op benzine rijdt! Dat is echt achterlijk.
 3. Ik zie alleen wel aardig wat halve waarheden en dat is jammer, dat geeft aan dat je alleen maar het probleem duidelijk wilt maken en niet opzoek bent naar de mogelijkheden/oplossingen.
 4. Als je 10 jaar geleden had gezegd dat je ging bellen met je foto toestel had iedereen je belachelijk gemaakt.

Dit bericht is positief bedoeld, ik hoop dat je er wat aan hebt. Groeten, Sjors db

Helaas, deze reaktie is als gewoonlijk waardeloos. Even punt voor punt behandelen.

 1. Klopt en elektrisch vervoer maakt zichzelf zwart. "Jou treintje", het "treintje" van de Zwitsers, Denen en Oostenrijkers en nog veel meer landen toont aan dat je zonder akku en ruimteverspilling elektrisch kunt rijden. Tot in Wladiwostok elektrisch. En duurzaam. En al 100 jaar.
 2. De kosten, de automaffia aan het zanikken: ANWB: belastingdruk auto wordt te hoog. De belastingdruk op Nederlandse automobilisten loopt steeds verder uit de pas met de ons omringende landen. De ANWB is daarom tegen het afschaffen van de onbelaste reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Een gemiddelde Nederlandse benzineauto kost nu al maandelijks 212 euro aan belastingen, aldus de ANWB. Lees meer:

  Dit misverstand is algemeen in door de domroep geterroriseerd autoland. Deze kosten heb je als fietser niet. En je neemt je fiets gewoon mee in de trein. Daarbij komt nog dat benzine OP RAAKT en dit >>>
 3. De oplossingen staan achter elk bericht. Ook achter dit bericht. >>>
 4. 10 jaar geleden was er geen totale internetgekte, raakten talloze jongeren niet in de financiele problemen door mobiel internet. Was er niet een tekort aan IP-adressen.

  Advies aan Sjors en andere niet door enige kennis gehinderde mopperpotten, kom met feiten. Goederenvervoer kan met de trein probleemloos met personenvervoer gecombineerd worden.

Het grootste nadeel van de automaffia is hun egoisme: Ich kann sehr gut verstehen, warum sich viele Menschen nicht trauen, auf diesen Streifen Rad zu fahren.

Als je de deur opendoet van een auto aan de rijkant en een andere auto rijdt daar tegen aan, ben je zelf aansprakelijk voor je eigen schade en ook die van een ander. Als ja de deur opendoet is het niet voldoende om in je spiegel te kijken, maar moet je ook over je linker schouder kijken. Spiegels staan soms fout en dan zie je de auto vlakbij niet.

Over fietsers heeft de automaffia het nooit. Je loopt de kans voor het leven verminkt te worden. Bekijk de video van de tweet. Dit probleem kent het openbaar vervoer niet.

Een oplossing? Zie hieronder:


Eén pagina dwaalleer vergt 10 pagina's weerlegging,


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail