Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

15-5-2012. Uit RNW wereldkrant van een jaar geleden: Het zwaarste verkeersongeval ooit in de noordelijke Duitse deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren heeft aan zeker acht mensen het leven gekost. Daarnaast raakten 139 personen gewond toen tachtig voertuigen in een zandstorm op elkaar botsten op de snelweg A19 in de omgeving van de havenstad Rostock.

Zo ruim je de erosieveroorzakers op. Meer lezen:

Een zandstorm, in Duitsland. Komt bekend voor. Zandstormen komen voor in streken waar niets groeit, waar geen humus is, dat water vast houdt.  In de VS en China komt dit fenomeen vaak voor.

De link verwijst naar de Duitse wikipedia, omdat de Hollandse nauwelijks info biedt. De Duitse wikipedia wijst met name naar ontbossing: En dat is in oa China, Oost-Duitsland en de VS de hoofdoorzaak van erosie en dus zandstormen.

Gebruik houtwallen voor energie om het elektrisch railtransport te laten rijden. En negeer de NOS met z'n elektrische rijblik. Het bewijs heeft de NOS de vorig jaar wel geleverd. Het feestje van domroep NOS is in rook opgegaan. Meer lezen:

En ook de rest van de media geeft toe dat dit mislukt is, de Wereldkrant: Veel twijfel over elektrische auto. Ongeveer vijf procent van de Nederlanders overweegt een elektrische auto te kopen. Volgens onderzoek van Milieu Centraal twijfelen veel automobilisten, omdat er maar weinig oplaadpunten zijn. Meer lezen:

Elektrisch rijden kan iedereen. NU! De infrastruktuur ligt er al 100 jaar. Alleen even je egoïsme opzij zetten. Oudere kinderen en hun ouders kunnen apart en onafhankelijk van elkaar reizen.

Elektrisch! Kleinschalige warmtekrachtkoppeling!

En dat dient stevig uitgebreid te worden. Trefwoord Rijnlijn. Goederen- en personenvervoer.

Gecombineerd als dat moet!


De sneuvelbereidheid op de Nederlandse wegen is bizonder hoog.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail