Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

9-10-2012. Nederland is weer flink opgelicht. Niet alleen door de uitzending van VPRO's Tegenlicht, waarin Marian Minnesma haar autistische onkunde ventileerde. Ook de Arnhemse tentoonstelling over ruimteverspilling deed een duit in het zakje. Maar eerst Minnesma:

Domroep VPRO had het weer es over stroom. Met als showmuts Marian Minnesma. Alsof haar stulpje en dat van al die anderen die aan het woord kwamen niet verwarmd hoeft te worden.

Alsof die niet door enige technische kennis gehinderden geen rijblik voor de deur hebben, zie zelfs bij een ander voor de deur gezet moet worden omdat men een feestje heeft.

Deze 8 m2 hoort eigenlijk links thuis, maar staat nu even een straat verderop. Zodat de visite, ook met rijblik natuurlijk, voor het huis kan parkeren (rechts).

Genoeg over Minnesma, daar hoef je niet naar te kijken als je die onzin al zat bent.

Future City Festival Daar moest je wel naar kijken als je toevallig in Arnhem's centrum woont. Gelukkig is het voorbij. Want wat een oplichting. De rit erheen (per fiets natuurlijk), Arnhem is op zondagmorgen nog aardig leeg. Er staat een eenzame fiets. Door de week is dat wel anders. Dan staan er lieden als:

Verderop in Arnhem, we komen al aardig in de buurt van het Future festivalterrein.

"De grootse rijervaring, auto's zijn tegenwoordig miljeuvriendelijk" kwijlt het fotomodel met het verstand op NUL.

Deze ook? 20% bijtelling. Gewicht 1800 kg.

8 m2.

En dat in een omgeving waar het verkeer al in de knel zit.

Het "feestterrein". De "zonnepanelen" overheersen het geheel. Die gaan het helemaal maken. Deze "zonnepanelen" gaan namelijk de stroom leveren voor de rijblikken en zelfs bussen die "op waterstof" rijden. In elk van deze vehikels zit een verbrandingsmotor, rendement 35%. Vermenigvuldig dat even met het rendement van de "zonnepanelen" (15%) en het resultaat is verbluffend.

Rendement omzetting even niet meegerekend.

5.25%!

Tel uit je winst!

Hierbij komt nog dat geen van deze "wondertjes" een vrachtwaggel kan vervangen of zelfs maar een aanhanger met container kan trekken.

Dat kan alleen het railtransport. En dat heeft men in zowat elke stad vergeten of bewust onder het tapijt geveegd.

Er is zelfs "protest" georganiseerd. Groningen bv wil al geen tram meer. De oliejunks voelen zich in hun bestaan bedreigd.

Het wordt daar echt gezellig met het winkelend publiek, dat nergens parkeerruimte vindt.
VOL = VOL.

Een voorbeeld uit de Zwitserse stad Chur die wel raad weet met de "tram", die zelf ook raad weet met goederenvervoer. Deze "tram" heeft overigens een slordige 2000 pk onder z'n buik hangen omdat er even verderop hellingen van 6% bedwongen moeten worden. Kan vóór- en achteruit even snel.

Een probleem dat ook in de regio Arnhem-Nijmegen wel bekend is. Volledig elektrisch, rendement 90%. Totaal rendement bij "zonnepanelen" alleen 13.5%. Nog niet veel en daar gaan we wat aan doen.

Al eerder in dit bericht is de warmteopwekking genoemd. Behalve "Bureau-Cambium", die de isolatie in de praktijk toonde, was er bijna niemand die opwekking warmte en stroom combineerde. En dat doen de Duitstalige landen nou wel. En met succes:

En wat je dan tekort komt kun je altijd nog halen uit:

Maar hout is er in deze omgeving zat. En plaats voor een installatie als hierboven is er ook zat. Dit hierboven is niet groter dan een flinke wasmachine en de overtollige warmte kan zelfs gebruikt worden ipv de wasdroger, die dan overbodig wordt en ook niet meer die 3 KW slurpt. En is er in huis geen plaats, dan wel er naast. Zoals hier in Wageningen, waar dit terrein al een paar jaar braak ligt.

Een ook Wageningen diskuzeurde kortgeleden over windenergie, een vrouw maakte zich zorgen over een afgebroken blad van een windturbine. Die windturbines staan bij de stekkerdoos 2.0

Tsjernobyl en Fukushima zijn dan snel vergeten. Nog maar een tweet:

Hoopvol gestemd na het zien van en het lezen van deze indrukwekkende brief over hoe het kan .


Eén pagina dwaalleer vergt 10 pagina's weerlegging,


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail