Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

5-4-2012: De andere kant van Greenchoice: Uit hun nieuwsbrief: Greenchoice levert inmiddels aan meer dan 300.000 huishoudens groene stroom en gas. Maar we zijn meer dan leverancier van betaalbare groene energie. We helpen u ook om meer inzicht  te krijgen in uw energieconsumptie. Ook willen we helpen uw energiegedrag te veranderen. Ja, als het kan, zelfs terug te brengen tot nul. Vandaar een pleidooi voor de overstap van benzine of diesel naar elektrisch vervoer. Zo kunnen we de CO2-uitstoot sterk verminderen.

Ook de windcentrale kan slechts in wegverkeer of telefoons denken. Hoeveel lokomotieven een windturbine kan voeden? Geen idee. Daarbij komt dat de bodem onder een asfaltweg geen water doorlaat. De bodem verdroogt. Een spoorweg kent dat probleem helemaal niet. Odin is medeplichtig. Zoals ook de windcentrale en nu ook Greenchoice. Lees meer:

Elektrisch rijden is in opkomst in Nederland, maar het is soms nog best ingewikkelde materie. Bij Greenchoice kiezen we het liefste voor het openbaar vervoer of de fiets. Toch is elke stap richting een duurzame wereld er eentje, daarom dragen we ook elektrisch rijden een warm hart toe. Vanuit die overtuiging werken we samen met de Vereniging Elektrische Rijders. Leden van de VER kunnen daarom met korting groene stroom afnemen van Greenchoice. Want elektrisch rijden doen we het liefst op groene stroom. Lees meer:

Alles? Elektrisch vervoer? Gelukkig gaat groene stroom gewoon het openbare net in. Ook de stroom die Greenchoice bij elkaar schraapt. En daar hangen bv ook de Amsterdamse metro en tram aan. De klanten van Greenchoice kunnen zelf wel uitmaken hoe ze zich verplaatsen. Trein en tram rijden al 100 jaar elektrisch, en....

Overigens wordt de automaffia in de watten gelegd omdat er veel aan te verdienen valt. DAT is de reden dat ook Greenchoice de olieslaaf in de watten legt. En zo heeft ook bv de Wageningse vestiging van de firma A.Hein het "statiegeldstation" buiten de winkel, direkt bij de parkeerplaats voor de rijblikken. De meeste olieslaven zijn al aardig slecht ter been. Fietsers worden geacht wat verder te lopen. Er zijn gelukkig meer supermarkten dan kerkhoven, zelfs echt duurzame.
En daar is statiegeld ook al geen probleem.

Greenchoice zelf heeft wel een probleem.

Op 19-9-2018 stuurde Greenchoice de aankondiging dat de jaarnota klaar stond.
 
Mooi, maar als je je wachtwoord of zelfs je gebruikersnaam vergeten bent, heb je een probleem. Er wordt de mogelijkheid geboden dit te resetten.
 
Vervolgens reageert Greenchoice helemaal niet meer. Ook niet op een email die je stuurt. Het is nu 22-9-2018.
 
Er kunnen nu 3 dingen gebeuren.
  1. Greenchoice stuurt alsnog de gegevens en het wachtwoord wordt gereset.
  2. Zo niet, dan wordt hier deze hele geschiedenis gepubliceerd. Hierboven staat nog meer en dit wordt via twitter wereldkundig gemaakt.
  3. Daarna wordt een andere stroomboer aangeschreven en is de zaak voorbij.
De keus is aan Greenchoice, dat uiteindelijk met een foute login reageerde.

Als we straks al ons plastic hebben gerecycled, hebben we genoeg tuinstoelen om van het broeikaseffect te genieten.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail