Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

5-4-2012: De andere kant van Greenchoice: Uit hun nieuwsbrief: Greenchoice levert inmiddels aan meer dan 300.000 huishoudens groene stroom en gas. Maar we zijn meer dan leverancier van betaalbare groene energie. We helpen u ook om meer inzicht  te krijgen in uw energieconsumptie. Ook willen we helpen uw energiegedrag te veranderen. Ja, als het kan, zelfs terug te brengen tot nul. Vandaar een pleidooi voor de overstap van benzine of diesel naar elektrisch vervoer. Zo kunnen we de CO2-uitstoot sterk verminderen.

Yes, we can!


In deze nieuwsbrief leest u daarom alles over e-mobility.

Alles? Elektrisch vervoer? Gelukkig gaat groene stroom gewoon het openbare net in. Ook de stroom die Greenchoice bij elkaar schraapt. En daar hangen bv ook de Amsterdamse metro en tram aan. De klanten van Greenchoice kunnen zelf wel uitmaken hoe ze zich verplaatsen. Trein en tram rijden al 100 jaar elektrisch, en....

Overigens wordt de automaffia in de watten gelegd omdat er veel aan te verdienen valt. DAT is de reden dat ook Greenchoice de olieslaaf in de watten legt. En zo heeft ook bv de Wageningse vestiging van de firma A.Hein het "statiegeldstation" buiten de winkel, direkt bij de parkeerplaats voor de rijblikken. De meeste olieslaven zijn al aardig slecht ter been. Fietsers worden geacht wat verder te lopen. Er zijn gelukkig meer supermarkten dan kerhoven, zelfs echt duurzame.
En daar is statiegeld ook al geen probleem.


Als we straks al ons plastic hebben gerecycled, hebben we genoeg tuinstoelen om van het broeikaseffect te genieten.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail