Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.`

20-8-2012. Twitter en ook het reaktieformulier deden de hufterdetektor weer uitslaan tot ver in het rode gebied. Op twitter verscheen n.a.v. de warmte (net geen record) een oproep de bekende "zonnepanelen" in te zetten voor gratis stroom voor airco's. Een tweet van

Hoi. 1 van de redenen van aanschaf is om gratis gebruik te maken van met warme, zonnige dagen :-) Tweet:

@Energiebewusteloos is een betere naam. De reaktie van is dan ook nog een halfzachte:

wat goed! Helaas werkt airco niet bij iedereen op zonne-energie... En verstoken we nog meer fossiel om hitte te handelen... Tweet:

Wat deze primitivo's nog steeds niet begrijpen is dat hun leefstijl veel ruimte vreet.

Allereerst die PV-panelen. Voor de airco, toch minimaal 2400 watt, is op een dak (van wie dan ook) 16 m² nodig. Rekensommetje: Het redement van PV-panelen is nog steeds nauwelijks meer dan 15%. Dat betekent dat er een 6.67 maal groter oppervlak nodig is om die 2400 watt op te brengen.

Daarbij komt nog dat PV-panelen bij hoge temperaturen belabberd werken. En 2400 watt? Er zijn al airco's van 3200 watt.

Komen we op het onuitroeibare rijblik, een losse flodder van

Ik zou ook wel zo'n oplaadpaal bij mn huis willen, ook al heb ik EV. Genoeg Wp-power hier! Tweet:Hetzelfde geldt voor (weer) het onuitroeibare rijblik waarmee een club als @groeninarnhem de bevolking probeert gek te maken.

Het leeuwendeel van het verkeer, de omvallende vrachtwaggelmassa blijft bij deze zwak geïnformeerden gewoon z'n vernietigende werk doen.

Fijn je eigen trein voor de deur ! Korte ritjes de fiets & langere met elektrische auto op stroom. Cc Tweet:

Terwijl e.e.a. toch simpel gecombineerd kan worden. Toon je deze feiten dan klimt @groeninarnhem in de hoogste boom die er in Arnhem te vinden is.

doe toch eens lief! Tweet:

Lief doen tegen de automaffia. Als afsluiter nog een oprisping uit het reaktieformulier: 

groen@groeneboekje.nl Brio- of Legotrein waarmee je kunt spelen! En zo weet je dan ook dat dit bij de zwak geìnformeerden nooit zal doordringen. Oorzaak is domroep NOS die het hele jaar door muzeik plugt op een nieuwszender. En de gevolgen?

Ooggetuigen: slachtoffers aanrijding Pinkpop zaten op onverlichte weg - https://t.co/M17TzDhOtY Eigen schuld, dikke bult.

Lara Rense (toen nog bij BNR) laat dat even duidelijk weten. Na dit prachtige bewijs werkt Larie (samen met Marcel Oosten uit Zwolle, Bert van Slooten (woonachtig in de buurt van Gouda) en andere ruimtevreters) bij de NOS.
Zo'n kind gun je toch een Fanta?


Wie de problemen begrijpt en niets doet, heeft de problemen niet begrepen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail