Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

De domroep wordt twee maanden beheerst door "sportzomer". De smoes voor Marcel Oosten om zodra er een bericht verschijnt over de Beatles meteen een complete deun te pluggen. Weet Oosten veel, hij is elke dag helemaal murw gefileerd door zijn ritje Zwolle-Hilversum. Om zes uur 's morgens moet ie daar al klaar zitten om daar zijn volksmanipulatie de lucht in te slingeren. Naast hem meestal Larie Rense en bijgestaan door Louis Dekker.
Je weet wel, van die stekker.
Zie hier de "sportman". >>>>

De domroep heeft niet in de gaten dat de samenleving door hun gemanipuleer helemaal vastloopt. Geen hond kan meer zonder rijblik. Als het even regent staan er kilometers file. Henk en Ingrid zijn namelijk niet waterdicht. Zodra het even regent wordt het kroost dat nog geen tien minuten fietsen van school woont in het blik gedumpt. Blokkeren meteen de doorgang voor kinderen die wel met elk weer naar school fietsen.

En iedereen, inclusief Miljeudefensie gelooft inmiddels heilig in de elektrische optocht. Ook twitter staat elke dag vol met deze humor: Mathilde Bosker ‏@passion4hr twitterde:

Vereniging Milieudefensie en Natuur&Milieu zoeken voor het programma: de duurzame Energiesnelweg A15: Projectmedewerke…http://lnkd.in/_Ngurg Tweet:

De onzin uit de link:

Dit programma is beeldbepalend voor het autorijden van de toekomst en geeft een belangrijke impuls aan elektrisch rijden in Nederland. De A15 wordt hét symbool van duurzame, innovatieve mobiliteit. We inspireren 40.000 mensen om elektrisch te rijden op uitsluitend wind- en zonne-energie. Lees meer:

Dat laatste weten we inmiddels wel.

Een rekensommetje.

Uitgangspunt die 40 KW (de meeste rijblikken hebben meer vermogen, de commercials hebben het al over 120 KW) moet ook in een akku opgeslagen worden. Om in de dagelijkse behoefte te voorzien is 20 KWh nodig (half uurtje heen en half uurtje terug, met matige snelheid). Om dat met de blauwe platen (de "zonnepanelen" te bereiken zal er bij gemiddeld 5 uur een instraling van minstens 4 KW moeten zijn. De door @zerautonl voorgestelde installatie levert de zon (op volle kracht) zelf 31 KW. Het rendement van de zielige paneeltjes is 15%. Vloeit dus 4.65 KW naar de wegversmalling. Nogmaals, op vollekracht.

Kijkt @zerautonl nu even naar buiten, dan zal men zeker tot andere gedachten komen.

Let wel, de A15 loopt pal naast de Betuwelijn en wat rijdt daar elektrisch?. De oorzaak is dus gevonden en is beter bekend als onwil en egoïsme. En ook het argument ruimtegebruik veegt de automaffia onder het tapijt.

MailDe fotomontage rechts, van links naar rechts:

"Sportzomer". Het wordt nog veel mooier, want we hebben we de "Tour" nog niet eens gehad. Ook dat gaat een stapel humor opleveren. Meteen vliegen de getergde oliejunks naar de fietsenwinkel, waar men al handenwrijvend klaar staat. Er is een klein minpuntje:

De smalle bandjes van de couveusefiets zijn niet bestand tegen onverharde wegen. Snelle jongens zitten dus even later aan de kant.
En dit <<<< is hun straf.

Uit RNW wereldkrant, een jaar geleden: De wielerronde Giro d’Italia koerst drie dagen door Nederland. De 219 renners starten vandaag op het Museumplein.

Een commercieel circus, want na het weekend zitten deze "sporters" weer netjes ingeblikt. Ook de huismoedertjes stappen voor de dagelijkse boodschappen weer doodgewoon in hun boodschappenblikje.


Volgens burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht, te gast bij domroep NCRV, een stimulans voor de sport. Meer mensen gaan dan sporten. Hetzelfde geldt voor de komende Tour de France en de daarop volgende lokale wielerwedstrijden. De joelende massa rent onmiddelijk daarna naar de fietsenwinkel om een randonneur of een ATB te kopen. Bij de eerste regenbuien schuift deze de berging in of zelfs naar het grof vuil.

DIT IS SPORT!  ELKE DAG! >>>>


Bokma, voor die sportieve rijstijl.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail