Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

28-10-2012. Uit RNW wereldkrant: Krant op zwart na bericht over rijkdom De Amerikaanse krant The New York Times is in China geblokkeerd nadat ze had geschreven over de rijkdom die de familie van de Chinese premier Wen Jiabao zou hebben vergaard. Volgens de krant ging eerst de Chineestalige website op zwart, gevolgd door de Engelstalige.

Niets bizonders want: Op Somda stond een link naar een bericht in het FD. En dat had dit resultaat: De Hanzelijn is af en daarmee het hele Nederlandse spoornet. Nu zullen er juist rails verdwijnen.

Het bericht lezen is onmogelijk. En zo wordt het klootjesvolk bedonderd. Het Nederlandse spoornet is vanaf de jaren '45 alleen maar gesloopt. Het resultaat is bekend. En elke vrachtwaggel die gaat liggen levert weer een kilometers lange trein op. Ideetje?

Hier rechts "veroorzaakt" een trein een lokale mistbank van opstuivende sneeuw. Maar ook bij goed weer weet "Truckerjoep" er raad mee.

Zie de containers in deze trein. Eén lok niet genoeg? Tweede lok erbij en nog steeds bestuurd door één persoon. Zonneklaar dat de trein, die elk vervoer aankan, ook in Nederland terug komt. Niks verdwijnen. Terug die gesloopte smalspoorlijnen waarmee Nederland VOL gelegen heeft.

Mogelijk kan crowdfunding, die bij de windcentrale zo'n succes is, ingezet worden om de stroom op deze wijze opgewekt, te gebruiken om de automaffia voorgoed naar het museum te laten verdwijnen.
Peakoil zal daarbij helpen.


Wanneer haalt de derde wereld ook "Fairtrade"-boerenkolen uit Europa (9000 km)?


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail