Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

28-10-2012. Uit RNW wereldkrant: Krant op zwart na bericht over rijkdom De Amerikaanse krant The New York Times is in China geblokkeerd nadat ze had geschreven over de rijkdom die de familie van de Chinese premier Wen Jiabao zou hebben vergaard. Volgens de krant ging eerst de Chineestalige website op zwart, gevolgd door de Engelstalige.

Niets bizonders want: Op Somda stond een link naar een bericht in het FD. En dat had dit resultaat: De Hanzelijn is af en daarmee het hele Nederlandse spoornet. Nu zullen er juist rails verdwijnen.

Het bericht lezen is onmogelijk. En zo wordt het klootjesvolk bedonderd. Het Nederlandse spoornet is vanaf de jaren '45 alleen maar gesloopt. Het resultaat is bekend. En elke vrachtwaggel die gaat liggen levert weer een kilometers lange trein op. Ideetje?

Hier rechts "veroorzaakt" een trein een lokale mistbank van opstuivende sneeuw. Maar ook bij goed weer weet "Truckerjoep" er raad mee.

Zie de containers in deze trein. Eén lok niet genoeg? Tweede lok erbij en nog steeds bestuurd door één persoon. Zonneklaar dat de trein, die elk vervoer aankan, ook in Nederland terug komt. Niks verdwijnen. Terug die gesloopte smalspoorlijnen waarmee Nederland VOL gelegen heeft.

Mogelijk kan crowdfunding, die bij de windcentrale zo'n succes is, ingezet worden om de stroom op deze wijze opgewekt, te gebruiken om de automaffia voorgoed naar het museum te laten verdwijnen. Jammer toch dat de bezitters van zonnepanelen niet verder kunnen denken dan hun eigen behoefte.

"Zou ik de energie voor mijn woning zelf duurzaam kunnen opwekken?"
Peakoil (en dat wordt weer aktueel) zal daarbij helpen.


Wanneer haalt de derde wereld ook "Fairtrade"-boerenkolen uit Europa (9000 km)?


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail