Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

23-5-2012, vandaag alleen goed nieuws, al zullen sommigen dat anders zien. We worden minder afhankelijk van Peakoil.

Twitteraar @MeerMetMinder sprak de waarheid:

Ons onderzoekje 'zonnepanelen' heeft tot nogal wat geleid: FD http://bit.ly/KHOCmx, ND http://bit.ly/KHOELe, Nu.nl http://bit.ly/KHOIuv Tweet:

En zeg nou zelf, dit levert zowel warmte als stroom. Ook als de zon niet schijnt. En de priijs na aftrek van subsidie: € 5995.- Waarmee de verhalen over "goedkope" PV-panelen naar fabeltjesland verwezen kunnen worden. Doet het ook op biogas en verdere ontwikkelingen zijn onvermijdelijk. Bekijk dit op:

En ook dit gaat veranderen. RTL-nieuws meldt: Mensen die met de trein naar hun werk gaan, betalen straks honderden euro's meer. De vervoerders begrijpen niet dat de ov-reiziger net zo hard wordt getroffen als de automobilist. Ze hebben de minister een brandbrief gestuurd. Lees meer:

Wat ook de door ellende getregde vervoerders niet snappen is dat ook een forens onnodig energie slurpt door eigen stommiteit. De agressie in de trein is vaak ontoelaatbaar. Verhuizen naar een hut dicht bij je werk en op de fiets naar je werk.
Goed nieuws dus.


Iemand die nog nooit van mening is veranderd heeft nog nooit iets geleerd.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail