Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie.

Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

9-1-2013. Hier is er weer één van Farshad Bashir.

UIt Dagblad van het Noorden: 'Trein naar Zwolle onveilig'

EMMEN - De veiligheid op het spoor tussen Emmen en Zwolle laat te wensen over, aldus de FNV en de Vakbond Voor Machinisten en Conducteurs (VVMC). De machinisten van Arriva zijn onvoldoende opgeleid en niet goed bekend met het traject. Arriva ontkent dit ten stelligste.

Vorige maand botste een Arriva-trein bij Zwolle bijna op een passagierstrein van NS. De machinist van Arriva reed door een rood sein. Hij is ontslagen. SP-Kamerlid Farshad Bashir wil opheldering over dit bijna-treinongeluk bij Zwolle.
Lees meer:

Er veroorzaakt één trein BIJNA een ongeluk doordat ie door rood rijdt. En meteen raakt de "Treinexpert" van de leg. Er rijden dagelijks honderden oliejinks door rood om over misstanden in de lucht maar te zwijgen. En waar heeft miljeubeest Bashir het over?

Bashir: 'KLM en SLM rekenen voor vluchten tussen Amsterdam en Paramaribo veel te hoge kosten. In 2008 had de SP samen met de Vereniging Van Reizigers (VVR) een groot aantal klachten verzameld van reizigers. Reizigers betalen zich blauw.'
Meer over miljeubeest Bashir


In de politiek is een hersenbeschadiging geen handycap.


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail