Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie.

Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

19-5-2013. Komt een atheïst bij de hemelpoort en Petrus doet open. Fluistert Petrus: "Kom binnen, ik geef je zo een rondleiding maar hier in het begin moet je even stil zijn, want achter deze muur zitten de christenen en die denken dat ze hier alleen zijn".

Het land is getroffen door een overstroming. De pastoor in de plaatselijke kerk staat daar te wachten. Eventjes later komt er een man in een bootje langs. De Man zegt:"Kom mee meneer de pastoor. Het water komt al tot uw benen!". Pastoor:"Nee, nee, ik blijf hier wachten, God red me wel."

Dus de man gaat weg. Even later komt een agent in een bootje binnen. De agent zegt:"Kom snel mee meneer de pastoor. Het water komt al tot uw armen!" Pastoor:"Nee, nee, ik blijf hier, God red me wel."

Dus de agent vertrekt. Later komt een brandweerman in een bootje naar de pastoor.
De brandweerman zegt:"Kom snel mee meneer de pastoor. Het water komt nu al tot uw schouders!"
Pastoor:"Nee, nee, ik blijf hier op god wachten, want hij red me wel!"

Even later is de pastoor verdronken en komt in de hemel. In de hemel gaat de pastoor boos naar god toe. "Waarom heeft u me niet gered?!?"
God:"Ik heb geprobeerd je te redden. Ik heb drie boten naar je toe gestuurd!!!"

Iets vergelijkbaars overkomt de oliejunks in de file op weg naar hun kantoorbaan 50 km verderop.

Ongeluk A2 trein redt. Maar voor vele anderen is het al te laat. De trein vervoert alleen nog gevaarlijk spul. Gewone goederen?
Afgelopen.

UIt de "Groenecourant": SP: Zes op de tien chauffeurs ziet geen toekomst meer in wegvervoer.

DEN HAAG - Oneerlijke concurrentie, uitbuiting van buitenlandse werknemers en gevaarlijke situaties op de weg, zomaar een greep uit de verhalen die binnenkwamen bij de door 3000 vrachtwagenchauffeurs ingevulde enquete over de toekomst van de transportsector. Lees meer:

De NOS hierover.

En niet zo verwonderlijk, de NOS weer: Jongeren hebben weinig interesse voor technische opleidingen dat speelt al jaren. Te weinig, vinden overheid, bedrijfsleven en onderwijs. Die stoppen er nu nog meer geld in om die interesse toch op te wekken. En de vraag is natuurlijk, waarom lukt het maar niet om jongeren in de techniek te krijgen. Lees meer:

En dan krijgen sommige mensen het warm. Vind je dat gek? De collector van de zonneboiler werkt volgens hetzelfde princiep. De eigenaar van dit blikje: "Airco".

En toch is dit het enige waar men aan denkt bij energie van de zon. Nog maar een keertje:

De laatste dagen braken de media weer een flinke stapel onzin uit over "zonnepanelen". Zelfs verhuurders worden opgejut om daken te bedekken met deze blauwe platen. Dat dit grote onzin is, is de dom gehouden Hollander maar niet uit z'n kop te slaan. Een zonnepaneel levert 's nachts NUL KOMMA NUL stroom en stroom is het enige waar men in deze bananenrepubliek aan kan denken.

Neem daarbij de klucht dat geen enkele vrachtwaggel elektrisch rijdt en er grote weerstand is tegen de elektrische goederentrein (die bovendien nog es gecombineerd kan worden met personenvervoer per spoor) en de klucht is compleet. En toch:Dan de Duitsers, zij hebben bij 3sat's Nano die Nase vorn: Weiße Dächer fürs Klima.

Klimaforscher möchte den Albedoeffekt nutzen: Weiße Dächer, die das Sonnenlicht abstrahlen, und schwarze Fassaden, die die Wärme halten - so will der Karlsruher Klimaforscher Prof. Stefan Emeis den Klimawandel bekämpfen. Zie de film:
 
Een wit dak heeft grote voordelen en levert een zeer goede ‘ Value for Money’ ten opzichte van een zwart dak. Zo wordt een zwart dak door zonnestraling warm, wat de energierekening in de zomer flink kan doen oplopen. Zeker als u de ruimtes koel probeert te houden. De meeste daken in Nederland hebben een zwarte dakbedekking. Witte daken zijn echter sterk in opkomst, wereldwijd. Lees meer:

MilieuCentraal: Onbewust genieten veel mensen al van zonne-energie in huis. Een serre of groot raam op het zuiden vangt veel zonlicht en warmt de woning op. Bewust gebruik maken van de zon zonder panelen of andere apparatuur in te zetten, heet passieve zonne-energie. Lees meer:


Techniek beheerst de mensen, maar de mensen beheersen de techniek niet.


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren, oa op Nujij.nl. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.