Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

4-2-2013. De beperking van forum bezoekers: mark in dit geval, · 18 uur geleden

Het rapport stelt: "de toepassing van een micro-WKK biedt minder zekerheid van de kosten gedurende zijn levensduur ... bij WKK toepassen is een CO2 besparing van 15,5 % mogelijk. Bij een warmtepomp is er een besparing mogelijk van 34 %" Nadeel van WKK is de levering van EN warmte EN elektriciteit, die heb je niet beide steeds nodig. Een lucht warmtepomp is goedkoper dan de hier gekozen waterwarmtepomp. Elektriciteit voor de warmtepomp kan van duurzame herkomst zijn. De brandstof voor WKK is fossiel, dus niet duurzaam. Lees meer:

Dit zal energoisme worden genoemd. Kun je gebruiken bij scrabble. Voor de rest is energoisme waardeloos. Gelukkig denkt niet iedereen zo. De windcentrale in ieder geval niet. Daar kun je capaciteit kopen voor anderen. Of maak je geen gebruik van internet? Waarvoor servers nodig zijn die stroom gebruiken. Voor diverse consumentenartikelen (oa je rijblik, wasmachine of noem maar op) wordt bij de produktie veel stroom gebruikt.

Het transport van de eerste levensbehoeften? Nee, dat bijna niet meer, dat komt er van als je de railinfra sloopt. Nu gaat alles per vrachtwaggel. Zolang als dat nog duurt. Maar "datkanwel" anders. Allereerst die opwekking van stroom. Met overtollig afval gestookt.

Zoiets heet energietransitie. I.c.m. andere bronnen natuurlijk. Het kombikraftwerk. En anders:

De energietransitie is bijna overal mislukt. Sterker nog, de geest is uit de fles. Verkiezingen van maart 2019 worden beheerst door een wazig plannetje van rechts, dat meestal over de warmtepomp gaat. En kan Jan met de Pet dat ophoesten?

De oorzaak is dat de politiek van energie geen kaas gegeten heeft.

En daar houdt de politiek zich vooral niet mee bezig. Politici hebben stemvee nodig. En die bereik je slechts als je een worst voor houdt. Dat is vaak niets anders dan de koophut en het rijblik. Vooral dat laatste moet blijven rijden. En dat is wat ALLE politici doen. Op bijeenkomsten zoals gisteravond (15-11-2011) in de Wageningse bibliotheek. Diederik Samsom (hier nog met haar) in dit geval. Samsom was aanvankelijk een uur verlaat door een "spoedoverleg".

De avond bleek uiteindelijk tijdverspilling.

Wel of geen kernenergie was zijn thema. Samsom gaf daarom aan dat er voor een overschakeling naar een duurzame economie tijdelijk toch kernenergie nodig is. En ja, daar kwam ie, de geruststelling dat het elektrische rijblik gewoon kon blijven rijden. Lees meer:

Windmolen De Witte Juffer heeft voor 1.400 huishoudens al 14.903.622 kWh opgewekt: daarmee kun je 1.783 keer de aarde rond in een Tesla model S

Er zijn ook andere ideëen, zoals

Stekkerdoos 2.0

Waterstof


Gezocht, Kamikazepiloot, liefst met ervaring.


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.