Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

19-9-2012. Het is herfst en dan schrikken de gemeentelijke plantsoenendiensten weer wakker. Overhangend groen en "gevaarlijke" takken worden afgezaagd. Het leuke is dat al deze biomassa per vrachtwaggel afgevoerd wordt. Het is natuurlijk veel beter als het spul ter plaatse verwerkt wordt tot houtsnippers die als brandstof dienen voor de in Duitsland bekende "Blockheizkraftwerke" die naast stroom ook warmte leveren.

Dit hakselen doen de gemeenten met een op fossiele brandstof draaiende hakselaar en verslepen het dan naar hun depot met hun op "groen gas" rijdende vrachtwaggeltjes. Terwijl het ook elektrisch gehakseld kan worden.

Uit wikipedia:

Hackschnitzel beziehungsweise Holzhackschnitzel (oder auch Hackgut) sind mit schneidenden Werkzeugen zerkleinertes Holz. Schredderholz dagegen wird durch Zerkleinerung von Holz mit stumpfen, zertrümmernden Werkzeugen erzeugt.[1] Hackschnitzel dienen vor allem als Rohstoff für die holzverarbeitende Industrie sowie als biogener und regenerativer Brennstoff.

Nog maar een filmpje:

De Zwitsers kennen langs hun smalspoorlijnen de zg "masttransformatoren" die stroom leveren voor stations en andere gebruikers van het spoor.

Het is dan simpel om een elektrische hakselaar in de buurt van zo'n masttrafo aan te sluiten.

Deze masttrafo's worden dan ook ingezet bij de lokaties waar de microwkk's gesitueerd zijn om de stroom het net in te pompen De leidingen hangen er al.

Uit Tubantia: ENSCHEDE - Meer geld voor wetenschappelijk onderzoek, zicht op een nieuwe goederenspoorlijn, investeringen in de eerstelijnsgezondheidszorg en een streep door de verhoging van de btw die ingaat op 1 oktober. Lees meer:

Wat een onzin. Goederen kunnen als de spoorclubs na tientallen adviezen eindelijk hun materieel en infra aanpassen, al in de normale dienstregeling meerijden. Lees meer:

Bijkomende voordelen:


Houthakken is populair omdat men meteen resultaat ziet. (Albert Einstein)


Twitter is voorbij. Klimaatkombi zal op diverse andere media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.