Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

12-10-2012. Het regent ouwe wijven, maar dat is voor zonnepanelenclubs geen beletsel de blauwe platen te blijven pluggen.

Uit "HetkanWel": Eerder waren scholen afhankelijk van subsidie wanneer zij zonnepanelen op het dak wilden hebben. Maar steeds vaker ontmoeten scholen en bedrijven elkaar om een groene samenwerking aan te gaan. Lees meer:

Al eerder op deze website aangegeven, dit is Poundfoolish & Pennywise. Elders in dit land regent het ook en de meutte ouders die hun kinderen per rijblik naar school brengt groeit onverminderd. "De veiligheid van de kinderen". De kinderen die niet door de ouders als kamerplant behandeld worden lopen des te meer gevaar door de toegenomen blikmassa.

En ook hier heeft "HetkanWel" ook een item over. Uit Groningen, waar de tramplannen in de ijskast verdwenen. Notabene door de "Socialistische" Partij.

Uit "HetkanWel": Fietsers in de stad Groningen hoeven bij nat weer niet meer zo lang bij een rood stoplicht te wachten. Zij zullen voortaan voorrang krijgen ten opzichte van ander verkeer. Lees meer:

Dit zou een betere situatie zijn en die situatie is er al in Doorwerth (gemeente Renkum). Er gloort hoop aan de horizon.

Temeer daar de prijzen nog flink zullen stijgen.
Shell wil nu olie uit de VS gaan importeren.


Hoe minder de kennis van het broeikaseffekt, des te erger de gevolgen.


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.