Deze site probeert de lachwekkende misstanden rond energie en verkeer aan te kaarten. Oneens? Reageer via het reaktieformulier. IP-adres wordt opgeslagen en je loopt de kans dat je reaktie op deze site gepubliceerd wordt.

April 2010 was er in Wageningen ("city of lifescience") bij een C1000-filiaal een aktie om oud frituurvet te recycelen tot biobrandstof. Op dit moment overwegen de rechtse ballen in de regering de snelheid op de "snelwegen" te verhogen naar 130 km/u. Dat is niet voor niets, de automaffia zit letterlijk in de knel. Dat denkt men op te lossen met deze snelheidsverhoging. En dat is ook hoognodig want het bedrijfsleven speelt in op de luiheid van de consument.

22-12-2011, uit RNW wereldkrant: Binnen twee minuten weer buiten met achterin je auto een prachtige Nordmann-spar. Het kan in het Zuid-Hollandse Reeuwijk. Daar staat de eerste overdekte kerstbomendrive-in ter wereld.....

......Natuurlijk kun je ook gewoon uitstappen en op je gemak een boom uitzoeken, zoals normaal gesproken gebeurt op de hoek van de straat en in tuincentra. Tot nog toe zijn het volgens Van Leeuwen eigenlijk alleen mannen die ook echt in de auto blijven zitten. ‘Vrouwen stappen altijd even uit. Zij willen aan de boom voelen.’

En dan komt het frituurvet weer in beeld. Milieu Centraal, kennelijk ook een autoclub, propageert de recycleaktie: Tweet:

Milieu Centraal weet nog steeds niet, net als de rest van de automaffia, dat olie in miljoenen jaren ontstaan is en dat je dat met frituurvet niet zomaar oplost.
De verkeersinfarkt gaat helemaal aan deze autoclub voorbij.

Mileu Centraal propageert ook elektrisch rijden (per rijblik natuurlijk).

Nog meer lieden die niet gehinderd worden door enige kennis, waaronder de NOS, die bang is dat het licht uit gaat, halen de vertegenwoordiger van de 69 geleerden die aangeven een nieuwe kerncentrale in Borsele totaal overbodig is, naar de studio om hem 40 seconden zendtijd te geven. Voor de "zekerheid" komt Sjef Peeraers van @atoomstroom ook maar even aan de telefoon. Ook deze omhoog gevallen maandagmorgenstudent weet nog niet dat vrachtwaggels niet op stroom (het produkt van een kerncentrale) rijden, maar misschien komt dat nog...
De vrachtwaggels...


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
Mail
e