Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. 28-2-2012, Nog meer peakoil en hoe er op gereageerd wordt. Bericht uit de gesaboteerde weblog van Blogeiland.

Twitter is volgens velen een doodordinair buurpraatjesmedium. Dat klopt ook meestal. Maar je kunt er enorm veel van leren.

Hoe bv de politiek leutert zonder kennis van zaken. Een paar voorbeelden van hoe onwetend Ineke van Gent de servers overbelast. Dit gaat allemaal via het mobiel van Ineke van Gent vanuit de trein tussen Groningen en Den Haag. Met dank aan Wikipedia. Ineke's "intelligente" conversatie.

Ik ook;-) of Ach gossie en Blablabla maar ook Gezellig hé?

En nog veel meer geblaat van

Tussen Groningen en Den Haag, want mevr. van Gent verdomt het net als andere Groenslinksers in de buurt van haar werk te gaan wonen. Zaplog, die het ook niet allemaal weet maar aardig in de richting komt: Ineke van Gent is een aardige vrouw met het hart op de goede plaats. Maar ze heeft geen visie over het openbaar vervoer....

....Wakker worden mevrouw van Gent, peakoil ligt achter ons, de grenzen aan de groei vlak voor ons......

.....We kunnen de bussen laten rijden op aardgas. Dan is de Groningse gasbel over 15 jaar leeg en moeten we met gevaarlijke technieken op zoek naar nieuw aardgas. Ik kan me niet voorstellen dat Ineke van Gent daar voorstander van is.....Meer lezen:

De Zwitsers laten weer zien dat het allemaal zo simpel is. De hier getoonde microwkk loopt probleemloos op biogas. Dat pompt Greenchoice nu in het aardgasnet.


10vor10 vom 27.05.2011

Voor lokaal transport neem je natuurlijk de fiets. Koophut verpatsen en huren. Dan kun je in de buurt van je werk wonen en hoef je niet bij Rover te zanikken over spitstarief. Daar heb je dan helemaal niets meer mee te maken. Waar je dan over zeuren moet?
Want men blijft zeuren:

Gewoon, over files en meer asfalt. Want wie gaat er nou met het gewone gepeupel in de trein zitten? Die overigens gewoon "Truckerjoep" van de weg haalt zodat kinderen weer veilig over straat naar school kunnen. Nederland lijdt aan een verkeersinfarkt. Oorzaak? Er zijn teveel "vertegenwoordigers" die allemaal het asfalt ontvlucht zijn en nu ook vast zitten in de trein. Enfin, blijf net als Ineke van Gent in Groningen wonen en ga twitteren.

En op de valreep,  @hetMILIEUblad die biogas de grond in probeert te praten, een ordinaire oliejunk, verslaafd aan de file. Sommigen leren het nooit. Lees meer.


Jezus sprak tot zijn dicipelen: Ik neem de fiets, gaan jullie maar stiefelen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
ShoutboxMail