Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

De onzin van de kak, een puur financieel verhaal. Maar daar raak je aan gewend.

De kak zorgt al eeuwen alleen voor zichzelf en gaat er voor het gemak van uit dat ook JanmetdePet zomaar even € 35000 kan ophoesten.

Hoe de stroom voor de infraroodpanelen  opgewekt wordt vertelt Minnesma er weer niet bij. Ook geen woord over omzet- en transportverliezen van stroom. Winter, kolencentrales?

En ook Heiplaat, Eneco, een stroomverhaal, koffiezetapparaat.

Want van de zon valt IN DE WINTER nauwelijks iets te verwachten. DIT voorlichtingsmateriaal blijft belangrijk. Hier krijgen ook de protestfiguren tegen houtrook een harde plasser van.

Hartelijk dank (pooierbak)Urgenda.

De klok weer 100 jaar terug gezet. Ook iets waar je aan gewend raakt.

Omdat verwarming simpel door de amateur te bouwen is dacht ook Marjan Minnesma van Urgenda het zwarte garen te hebben uitgevonden.
Elektrische infraroodverwarming.

Hoe de stroom voor de hier getoonde infrarood uitstralende panelen (aan het plafond notabene) in de winter opgewekt wordt....

Met zonnepanelen?

De ruitenkrabbergenearatie heeft het ook nergens over het transport van goederen. De uitspraken uit Jan Rotmans boek in de linker kolom:
 

 Maar Minnesma en Rotmans eten geen bananen. Zij kopen kennelijk ook niet in de supermarkt en de supermarkt voor het klootjesvolk hoeft niet bevoorraad te worden. Kortom....

Ideëen waar iedereen op zit te wachten, zijn in het boek van Jan Rotmans niet te vinden.

Er de laatste tijd een aantal incidenten geweest die geprobeerd hebben de overbetaalde kak wakker te schudden, maar tot nu toe zonder resultaat.

De domheden: 11-1-2015. Een aanslag (7-1-2015) in Parijs, waar een clubje het recht op beledigen opeist, 14 jaar na 11 september 2001, ook wel bekend als 911. Maar aangezien men nogal vergeetachtig wordt...

De sekte van Rotmans weet niet van ophouden. Met de bus naar de Achterhoek, terwijl er een trein rijdt. Biodiesel maken om de verkeerschaos in stand te houden. Deze malloten zo snel mogelijk kantelen. Bekijk de video hier, maar hou rekening met vastlopen, want iets degelijks maken lukt de VPRO niet.

Hetzelfde geldt voor "goederenvervoer". Deze resultaten zijn ruim voldoende om je geld in je zak te houden.

Al eerder aangegeven:

.....Het gaat dan bijvoorbeeld om kinderen die worden uitgescholden, voortdurend worden genegeerd of nooit een knuffel krijgen. Volgens het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling wordt steeds vaker ingezien dat naast slaan of seksueel misbruik, ook verwaarlozing een vorm is van kindermishandeling.

De oorzaak, de tweeverdieners die het allemaal boven de pet gaat. Werken, werken en nog es werken. Vaak wordt het werk ook mee naar huis genomen. Verder mag er thuis geen rommel gemaakt worden. Iedereen kent wel de verhalen van vroeger, waarbij mensen een mooie kamer hadden, die alleen op zondag toegankelijk was. Maar ook nu mogen kinderen thuis geen rommel maken....


......Iemand start een simpel projekt met een microcontroller. Daarvoor wordt een jongen uit groep 7 (11 jaar) uitgenodigd als proefkonijn. "Thuis wordt NIET geknutseld", laat de moeder nadrukkelijk weten.

Hetzelfde geldt voor vracht, want het klootjesvolk inclusief de media komen niet verder dan de elektrische auto. En goederen?

.....en nu weer door de Zwitserse spoorwegen benadrukt...

De enige oplossing biedt inderdaad de plant en dus ook de boom, die massa's CO2 opvangt en omzet in zuurstof. In de zomer bieden bomen schaduw en in de winter biomassa waar de sekte van Rotmans & Co geen raad mee weet. Begin dus gewoon zelf. Hout kan overal groeien, Alpen tot 2000 m. Zelfs Siberie staat er vol mee.

Interview: Mit Kooperationen den Fachkräftemangel der Bahnbranche bekämpfen. t.co/9ly2wof955 /Im

Smartstove. En voor de houthaters:

De techniek is inmiddels al wat verder, maar ook vroeger was roken in de buurt van een akku die opgeladen werd verboden, EXPLOSIEGEVAAR. Dan moet er toch een lampje gaan branden. Ook een windturbine kan gas maken.

@BastiaanBor can tell you more about the @LagerweyWind hydrogen wind turbine. #wind #energy #hydrogen t.co/vCkO6P4WR0 https://t.co/9zHR2Zk9rX

En hoe denkt Hans Bosman nu zijn woninkje te gaan verwarmen? Vraag van de Week gaat over ‘Windmolens in Wageningen’  Vraag uit 2013 Lees meer:

Het rendement kan nog veel groter worden als men warmte-kracht-koppeling inschakelt. Stroom en warmte in één klap. En misschien zelfs een perpetum-mobile: de stroom die het Blockheizkraftwerk opwekt kan misschien gebruikt worden om er waterstofgas van te maken? Zit er toch een addertje onder het gras?

Men adviseert de goed betaalde bevolking een warmtepomp te installeren. En hoe doe je dat als het niet waait?

Een volledig elektrische warmtepomp zorgt voor verwarming van je huis en warm water in de douche en keuken. Hij vervangt je hr-ketel op gas: die kan dus de deur uit.

Een volledige warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en maakt daar een bruikbare temperatuur van. Je combineert een volledige warmtepomp met een voorraadvat voor warm water en lage temperatuur verwarming (LTV): dat is vloer- of wandverwarming of speciale radiatoren die op lage temperatuur werken.

En, plaats een elektrolyse installatie dichtbij de huidige aardgasstations. Appeltje eitje. Werk aan de winkel voor Lagerwey-wind. "Geen kernenergie of kolen, neem een molen".

Wordt waterstof de vervanger van aardgas? (Waterstof wordt de vervanger van aardgas!) via lnkd.in/ggjkMgR


Apen kunnen niet zingen, maar ze proberen het tenmiste ook niet.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail