Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie.

Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

10-2-2013. Nederland zit vol met simpele grappenmakers die zich geen van allen verdiept hebben in de materie. Daarom voor deze simpele lieden deze pagina.

Wist je dat....

Koppel die bakken aan elkaar en leg een straatspoortje aan. Dan neem je ze allemaal in één keer mee.

Eet daarom vegetarisch.

Omdat men van zonne-energie sowieso geen verstand heeft. De zonwering gaat in de winter naar beneden. Het bankstel verkleurt. Het aandeel stroom van de steeds weer opgegraven "Zonnepanelen" is niet meer dan 3% van de duurzaam opgewekte stroom. Greenchoice komt niet verder dan 0.3%. Toch pluggen gemeenten deze "oplossing". Oa de gemeente Renkum, daarbij gesteund door Ballast Nedam. Zoiets heet belangenverstrengeling.

Geen zon? Een BHKW (met biogas of houtpellers gestookt) levert wel warmte, stroom en backup voor windenergie. En snel. Want een warmtepomp vreet stroom. En dan zijn andere opwekkers, zoals windturbines, noodzakelijk.
En dan raakt het hele kippenhok van de leg.

Hier één van de straten waar het regelmatig vast loopt. Er staat slechts één van de 83 vrachtwaggels te lossen. Zie dit "treintje".

Vliegen al helemaal geen oplossing biedt. Er voor Europees verkeer de trein beschikbaar is, waarmee je 's nachts kunt reizen en dus ook tijd bespaart.

Voor deze "deskundigen" twee "treintjes" in de aanbieding.
<< Reservaat voor deze grappenmakers.


Zelfs al zou er niets nieuws geschapen worden, dan is er nog altijd een nieuwe combinatie.


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
MailMail