Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

25-4-2012. Gisteren werd op twitter Klimaatcombi: door Oranjetunnelmalloot @FarshadBashir "beschuldigd" van olieverbruik. Ach, als je de redenatie van volgt is iedereen een oliejunk. Inclusief . Tweet:

Dat is lachwekkend, elke Nederlandse burger wordt door de "Staat der Nederlanden" gedwongen tot het betalen van belasting in de vorm van oa inkomstenbelasting, BTW en als je flink wat te makken hebt ook een smak onroerend zaakbelasting. Heb je een laag inkomen, is daar wel overheen te komen. Maar toch.....

Maar dat bedoelde de omhoog gevallen politicus niet. Bashir bedoelde dat:

De standaard infobeperking van de dom gehouden Hollander (of import-Hollander in het bizonder). Meer onzin van Bashir en consorte:

Binnenvaart is duurzamer dan vrachtverkeer, en je hebt al binnenvaartschepen deels electramotor schuttevaer.nl/nieuws/scheeps… Tweet:

.....maar als je het over de terug te brengen staatsschuld hebt, kan hier en daar nog wel wat geschraapt worden.


Jaarlijks €5,8 miljard uit de staatskas naar fossiele energie

Vorig jaar publiceerden CE Delft en Ecofys een onderzoek waaruit blijkt dat er jaarlijks €5,8 miljard uit de staatskas naar fossiele energie gaat.....

....Een greep uit de 18 fossiele schandalen:

*Geen accijns op kerosine. Kost de overheid jaarlijks bijna €1,7 miljard.

*Grootverbruikers van energie betalen nauwelijks energiebelasting. Kost de overheid jaarlijks ruim €1,8 miljard.

*Exploitanten van kolencentrale hoeven geen kolenbelasting te betalen. Dit in tegenstelling tot andere gebruikers van kolen. Bovendien betalen alle consumenten mee aan het verzwaren van het energienet om de kolenstroom te produceren. Kost de overheid en consumenten in totaal miljarden. Lees meer:

En het totale verhaal:

Nog even niet genoemd, de gevolgen van dit gebruik van fossiele brandstoffen zoals verkeersongevallen (blijvende invaliditeit), fijnstof, stress door geluidoverlast. Iets waar hotemetoten als @FarshadBashir geen last van hebben...... En daarbij zal het zeker niet blijven.

Nieuwsbron : SARGASSO
Categorie : Opinie
Gepubliceerd : Dinsdag 4 Oktober 2011 om 21:41

IEA: Subsidie op fossiele brandstoffen zal zonder hervormingen in 2020 stijgen tot 660 miljard dollar (nu nog 409 miljard dollar)

Lees meer:

 

Deze vorm van energie (Nederland waterland) is tot nu toe totaal onbesproken. >>>>


Dat is voor vandaag wel weer voldoende. Hoe het anders kan? Bekijk klimaatkombi dan helemaal.


Het gevaarlijkst zijn diegenen die de gevaren negeren.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.