Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

15-3-2015. Een hardnekkig misverstand bij vooral politici is het idee dat als je maar flink veel duurzame stroom opwekt, je het miljeu kunt sparen. Maar niemand heeft het over verwarming. Geen plant groeit zonder warmte. Een windturbine draait alleen door temperatuurverschillen. Een conventionele centrale kan alleen met warmte werken.
De tweetpulp.

Verhandel stroom via de marktplaats voor #energie @Vandebron http://t.co/zLoEnesa4Z http://t.co/cWAosBbSKo

Concept futuristische autoband @goodyear_uk wekt eigen #elektriciteit op http://t.co/kcNcYOhEip http://t.co/qWxN95GrGY

BloombergNEF: windenergie in de VS binnen 10 jaar goedkoper dan stroom uit fossiel

Bouwbord Kloosterlanden staat! I.s.m. werken we aan groene stroom voor 2700 huishoudens.

Schone stroom voor 3 miljoen huishouden - met windmolens langs de snelweg, aldus t.co/BOJfuq97Va

Studie vindt energie uit temperatuurverschil concurrent van zonnepanelen

Zoals een stirlingmotor of wind. Een stirlingmotor werkt al op de warmte van een kop heet water, hier ook wel bekend als koffie.

Louter werkend op de temperatuurverschillen. Zoals een heteluchtballon opstijgt omdat warme lucht expandeert, uitzet. Bij vrijwel elke autobezitter totaal onbekend. De in de cilinders verbrande fossiele brandstof zet uit waardoor de zuigers gaan bewegen. Het mooie is dat de fossiele brandstof op z'n eind loopt en niemand alternatieven heeft. Ook de politiek niet, want ook die denkt in vrachtwaggels, bussen en elektrisch.

De mooiste van alle is van de Partij voor de dieren en...

Voor nop aan het stoken in kamers waar u niet bent? Hoeft niet met infraroodverwarming. Nu winteractie!

En de stroom voor de infraroodpaneeltjes? Oud nieuws.

Opnieuw windrecord in België

Geen geld voor zonnepanelen? Huren kan ook: Tot 65% besparen op je energierekening

Met #zonnepanelen energie opwekken en #terugleveren, hoe zit dat eigenlijk? Bekijk onze animatie https://t.co/iTHDO90kIc #salderen #duurzaam

De kostprijs van zonne-energie ligt in 2020 rond die van gas/kolen. Provincies die windmolens willen weren, hebben nu een zonnig alternatief

Wil je meer weten over de voordelen van windenergie: http://t.co/XJXqAPStGg. Dus: 1500 windmolens langs snelwegen. https://t.co/DRCZNRboHh

Je mobiel opladen aan een shirt met zonnecellen via

Uren in de brandende zon zitten om 5 watt in je mobiel te pompen. Zo werkt de politiek en zelfs een "universiteit" die de politiek verder het moeras in werkt.

Een hele ruime interpretatie van collegiaal bestuur. t.co/eWbCQXLUfC

#dekleineman #zinin #detoekomst #groenlinks (Mijn enige echte verkiezingstweet) http://t.co/CQEgtdtQMf

Bekijk ook vooral de foto.

Zo werkt groenslinks. Eigen kinderen ingezet in een verkiezingscampagne. Zo werkt ook het jeugdwerk. Zo werkte de kerk eeuwenlang. "Hou jij ze dom, hou ik ze arm" de ondernemer tegen de dominee. En inmiddels is iedereen er in gestonken.

Zelfs kinderen worden misbruikt door de politiek, die ook het jeugdwerk beïnvloedt. Een filmpje van een kinderdorp enkele jaren geleden. Statief onbekend, camera zwaait onrustig heen en weer. Er wordt een "vervuiler" gecreëerd. De leiding zet in op windmolens, voor stroom natuurlijk, de kinderen zelf zijn vele malen slimmer, ze maken moestuintjes, waarmee het transport sterk gedecimeerd wordt, zodat de vervuilers, door de politiek in hun domme onschuld gecreëerd buiten spel gezet worden.

Hoe primitief. Vervuiling, blikjes in zee, zo dachten de kinderen 25 jaar geleden ook. Dat zijn nu de volwassenen die nu deze kinderen belazeren. Want de zee is inmiddels een door volwassenen vervuilde plasticsoep. Dat komt er van.

De "journaalpresentator" maakt zich in de loop van het kinderdorp schuldig aan gedrag dat de "junta" zelf en het MEC kort ervoor als "Ontoelaatbaar" gekwalificeerd hadden. De kinderen "vielen hem aan" en werden amikaal met hem. Zie het filmpje. En zie daar hoe de "journaalpresentator" hiervan geniet, net als de kinderen overigens.

Dit filmpje wordt ook getweet. Een mooi voorbeeld van hoe kinderen op het verkeerde been gezet worden. Kinderen groeien op en worden uiteindelijk ook kiezer.

'Klant groene stroom wordt misleid' t.co/TbERPY0cgI

Is er ook nog iets dat we wèl willen? Onzichtbare elektriciteit? /via @HenriBontenbal en @apvermeulen

Reden genoeg om het anders te doen. Nogmaals, niemand heeft het over verwarming. Geen plant groeit zonder warmte. Een windturbine draait alleen door temperatuurverschillen. Een conventionele centrale kan alleen met warmte werken. Het is dus zaak het over een andere boeg te gooien, maar ja, met miljoenen onbenullen dient er eerst ontwikkelingswerk gedaan te worden. Dat begint bij de jeugd. die als zo vaak om de tuin geleid wordt. "Je mag je niet vies maken". "Thuis wordt niet geknutseld." Fikkie stoken? Daar ga je van stinken. Toch is juist dit de basis van kennis. Het buitenland weet wel om te gaan met "fikkie stoken". Het is daar zelfs een bloeiende handel. Het station van Pontresina (CH) waar zuke treinen regelmaat zijn.

Dus wat gaan we zelf doen?

In het klein is veel meer mogelijk dan je denkt. Ieder kind stookte zoals gezegd wel es een "fikkie".

Ook kinderen van nu. Begeleid deze kinderen als je een 5-jarige met lucifers ziet. Voor ze rampen aanrichten. Een vuur stook je niet als een kampvuur (en dus openhaard). Vuur dien je op te sluiten zodat het niet afkoelt en schadelijke rook ontstaat. Zoals in het filmpje hiernaast waar ook geen rook te zien is. Het rendement stijgt en de warmte kan weer gebruikt worden voor andere doeleinden.

Planten groeien prima met warmte. Sterker nog, planten kunnen niet  zonder warmte. Plant meer planten. Maisvelden? Monocultuur, Monsanto. Overbodig. Houtwallen zijn nodig.

Handig om te weten... Vóór de introduktie van aardgas stookte Nederland voornamelijk kolen. Er was een complete infrastruktuur voor het transport ervan. De kolen, meestal afkomstig uit Limburg, zorgden lang voor behaaglijke warmte. We moeten niet terug naar kolen als hoofdbrandstof, net als aardgas is dit een fossiele brandstof. Die is eindig en veroorzaakt CO2 die niet wordt gecompenseerd door bomen die CO2 opnemen, dus...

H O U T !! i.p.v. maisvelden, die alleen als veevoer dienen.

H O U T is HET alternatief. Hout groeit overal. Hout is ook constructiemateriaal in de bouw, voor meubels. Hierbij onstaat afval dat samengeperst tot korrels, pellets, gebruikt kan worden als brandstof.

H O U T kan in de vorm van begroeing als geluidswal dienen langs wegen en spoorlijnen. Dit hier is overigens de beste oplossing om geluidshinder tegen te gaan. Geen autoverkeer!

H O U T was in de vorm van mangrovebossen aanwezig in Srilanka, Thailand, Sumatra en India. De tsunami had dus sterk AFGEREMD kunnen worden als deze bossen NIET gekapt waren voor de inhalige verwende TOERISTEN!!

Kunnen we windturbines opnieuw uit hout bouwen? https://t.co/FGQrzBF5cn https://t.co/If5QlUV1ms

Aan het werk vlerk.


Visie zonder actie is een dagdroom. Actie zonder visie is een nachtmerrie.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail