Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie.

Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

22-1-2013. Tom de Ridder, heeft opeens stemproblemen. Zomaar opeens. Jaja, Tom de Ridder zat ooit vastgenageld bij de STER en moest daar vier keer per uur z'n oplichtverhaal afsteken. Digitale technieken die het gebral kunnen opslaan zijn bij MKB-brandstof onbekend. En oliezuipend Nederland trapt daar in. Er is wat meer aan de hand bij de automaffia.

MKB Nederland distantieert zich van Tom de Ridder
15 januari 2013 (KRO's Goedemorgen Nederland Radio - KRO)

Heeft u ‘m vanmorgen al weer gehoord, Tom de Ridder van MKB Brandstof? MKB Nederland, de koepelorganisatie voor het midden en kleinbedrijf baalt dat de spotjes van Tom de Ridder weer terug zijn.


Wat melden de media nog meer over deze oplichter?

Tom de Ridder-spotjes verdwijnen van de radio

De door vele luisteraars gehate radiospotjes met daarin het fictieve personage Tom de Ridder verdwijnen van de radio. Dat meldde een woordvoerder van MKB Brandstof, waarvoor 'Tom' reclame maakt, vanmiddag bij Studio Max Live.

De geruchten zijn waar: helaas moet mijn stem vanaf nu langere tijd rust nemen. Ik heb te veel hooi op mijn vork genomen. Groet, TdR

De organisatie bedankt hem voor het feit dat 'ondanks dat hij niet bij iedereen even geliefd is' de tankpas onder de aandacht heeft weten te brengen.

Aannemelijker is echter dat de enorme ergernis bij de 87 procent van de radioluisteraars die geen ondernemer is hem fataal is geworden. Ook al zouden de spotjes nog steeds nieuwe klanten opleveren. 'Zodra we een van de spotjes van Tom de Ridder uitzenden, krijgen we direct nieuwe aanmeldingen', zei woordvoerder Ruud van Wijngaarden onlangs nog in de Volkskrant.

Knip 8<

Tja, weten zij veel wat hen nog te wachten staat? >>>

In een persbericht meldt de organisatie dat de spotjes omwille van 'stemproblemen van de enthousiaste vertegenwoordiger. (...) Op doktersadvies zal hij tot nader order zijn inmiddels landelijk bekende stem niet kunnen laten horen. MKB Brandstof zet de commercials met Tom de Ridder per onmiddellijk stop.'

Stop? Dat dacht je maar.


En ook de rest van de automaffia gaat gewoon door met de oliepropaganda. "Fiat, die gaat rennen voor de Panda en ANWB voor de zaak".


Zolang als het duurt. En dit....

 

 


Liever eigenwijs dan helemaal geen zelfvertrouwen.


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.