Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

22-10-2012. De beste persiflage over Tom de Ridder van MKB brandstof, die maar niet van ophouden weet, is deze:

Deze plaag veroorzaakt zelfs op Twitter grote ergernis. Jammer dat niemand er de neveneffekten van aantoont. Dat wordt dan maar hier gedaan.

De pulpstroom van Tom de Ridder.

Er is ook positief nieuws:
De oliestroom, de kurk waar vooral het MKB op drijft is aan het opdrogen.

Tagesschau vom 20.10.2012

En ook energie uit planten. Daar had de VARA het kortgeleden over. Ook dat zal nauwelijks een bijdrage leveren. Stel je er niet al teveel van voor, men komt niet verder dan een paar watjes voor je mobieltje en een paar zielige LED-lampjes Lees meer:

Op de site waar de VARA naar verwijst spreekt men geen NL: "Many applications for the technology can be thought of. The electricity that is generated via the Plant-e technology is low-voltage direct current which can directly be applied to charge batteries, cell-phones and laptops and power LED-lights." Lees meer:

De VARA wil ook fijnstof meten. Ook weer grotendeels veroorzaakt door het MKB. Hoe fijnstof te voorkomen? Daar heeft de VARA het niet over. De VARA maakt zelf fijnstof. Het personeel woont of in de Achterhoek of in Leiden. Daar waar men niet werkt.

Fijnstof zal er dus voorlopig nog wel even zijn.
Praten kan het wondertje uit de Achterhoek ook al niet. Ze ratelt als een machinegeweer en het produkt is onverstaanbaar.
En dat is maar goed ook.

Er is ook positief nieuws, waar ook niemand weet van heeft. Dat is het feit dat ook stroom opgeslagen kan worden. Stroom uit wind-of bv getijdenenergie. En wel direkt om de hoek.

Schweiz aktuell vom 11.10.2012

Positief nieuws, want de stroom kan gebruikt worden voor elk type vervoer, zowel personen- als goederenvervoer.

Positief nieuws dus, want ook deze "vredesexpress" waar nu nog oorlog om olie voor nodig is, kan in dezelfde trein mee. Veel voormalige satellietstaten hadden vroeger spoorwegen voor kinderen. Zoals bv de Minskaya detskaya zheleznaya doroga imeni K.S.Zaslonova. Hier leerden kinderen om te gaan met de spoorweg, waarvoor veel discipline nodig is. En juist die discipline ontbreekt bij het wegverkeer. De gevolgen zijn al niet eens nieuws meer.


Als je het volk niet bang maakt, heb je er geen invloed op.


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail