Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie.

Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

13-1-2013. Stel, je hebt de hele dag (of nacht) hard gewerkt en je wilt het nieuws horen. HET NIEUWS! Dan krijg je te maken met de domroep en die wordt steeds agressiever. "Dit is radio1, de NIEUWS en sportzender". Jaja. Vooral tussen zes en zeven zitten Lara Rense en Marcel Oosten de boel voor je te verpesten. Maar ook de volgende domroepen kunnen er wat van.

KRO's Kockelmans


VARA's Meurders


NCRV's Jurgen v.d. Berg


EO's Tijs v.d. Brink


TROS's Peter de Bie

Free Flash Widget by Static Player!
NOS, de grootste lacher. Het duo rot en vervelend: Overdiek en Carasso.


En Louis Dekker van diezelfde club.


Zij zijn verantwoordelijk voor het uit de hand gelopen energieverbruik, want zij doden de fantasie van de consumerende luisteraar. Over energie wordt niet nagedacht. Als je dus echt iets daar aan wilt doen dien je tegengas te geven. Eén van de manieren om dat te doen is alternatieven tonen en Google helpt je daarbij. Zodra iemand je berichten en vooral feiten leest, verschijnen fragmenten hiervan op Google. Zo is ooit es aangetoond dat een computerhandel de zaak oplichtte. Door een bericht op een forum verschenen deze malversaties ook bij Google. Het bedrijf is nu failliet. Zo kan het ook gaan met bovengenoemde oplichters.
Positieve energie dus.


Over energie gesproken, de beste energie is energie die je niet gebruikt. Veel energie wordt gebrukt voor vervoer. Geen enkele vrachtwaggel of bus rijdt zonder fossiele brandstof. Daar gaan we wat aan doen.

Allereerst gaat iedereen in de buurt van het werk wonen. De koopsektor wordt daarom geheel omgevormd tot huursektor. Iedereen kan dan simpel in de buurt van het werk wonen. Huizenbezitters worden verhuurders en gaan zelf in eerste instantie in (eigen) huurhuis wonen.

Zodra er geen werk in eigen omgeving meer is wordt de koophut aan een woningbouwvereniging verkocht en kan er simpel verhuisd worden. Hetzelfde geldt voor ouderen die dan simpel naar een kleinere woning in hun eigen omgeving verhuizen, zodat de woning vrij komt voor verhuur. Dat is pas sociaal wonen. Er is niets mis met wonen in een huurwoning.

Bestaande woningen dienen snel te worden verbouwd zodanig dat er gebruik kan worden gemaakt van passieve zonne-energie, indien mogelijk i.c.m. installatie van microwkk. Nieuwe woningen maken in ieder geval hier gebruik van.

Grote bedrijven worden zo ingericht dat er verspreid over het land filialen ontstaan. Vervoer kan zo geminimaliseerd worden. Er is dan overal wel werk te vinden. Een situatie dat een bedrijf uit het westen van het land werk uitvoert in een ander deel van het land is ongewenst en dient te worden vermeden.

Als dat gebeurd is, wordt het vervoer wat dan nog nodig is verspoord. Het is dan simpel te elektrificeren. Spoorwegmaterieel wordt voorzien van standaard C-AKV-koppelingen zodat elke trein goederenwagens kan meenemen en materieel simpel aangepast kan worden. Omdat nagenoeg iedereen in de buurt van het werk woont hoeft dat geen bezwaar meer te zijn.

Ouderen gaan met het OV zodat dit tot het verleden behoort.
Als je 92 bent maak je gebruik van een buurtbus en daarna van de trein.

De aanrijding gebeurde op een spoorwegovergang bij de Stationsweg in Barneveld. De auto kwam dwars op het spoor terecht, vermoedelijk door een inschattingsfout van de bestuurder. Toen de spoorbomen dicht gingen, raakten de inzittenden, een man een vrouw, allebei 92 jaar, in paniek.

Een reaktie:

Ieder hulpverlener leert dat het eerste belangrijke je eigen leven is. Ik heb vroeger bijv. een opleiding voor de reddingsbrigade gehad. Ben ook een aantal jaren ingezet in Zuid Holland tijdens de zomers. Eén van de dingen die je bijv. leert is dat wanneer je met een drenkeling richting een stormbreker ofzo dreigt te drijven door stroming dat niet jij de schok moet opvangen maar de drenkeling. Anders zijn wij beiden er geweest. Dit geldt ook voor dit geval. De bomen zijn dicht er komt dus een trein aan en dus moet je jezelf terdege afvragen of het wel te doen is zonder je eigen leven in gevaar te brengen. Bron:

Natransport met smalpoorlijnen naar Zwitsers voorbeeld en waar dat niet meer mogelijk is met kleine elektrische bestelwagens. In elke grotere gemeente worden stations voorzien van distributiecentra en kleine centrales.

In grotere gebouwen (stations, ziekenhuizen, kantoren, bedrijven worden grotere met biomassa of biogas gestookte wkk's geinstalleerd, de basislastcentrales. Deze worden weer ondersteund door de her en der in het land geplaatste windturbines en waterkrachtcentrales (oa mbv plan Lievense), in het Deltagebied en de Maas.


Deze leveren vooral in de winter veel stroom en samen met de al genoemde microwkk's in de voormalige koophutten (nu huurwoningen) wordt een betrouwbare stroomvoorziening gerealiseerd.

Zonnepanelen zijn geen optie. Er is opslagcapaciteit nodig en die is zelfs bij de Duitsers "Mangelware".  M.a.w. niet genoeg.

Gewist? Hier staat ie ook.

Hulp kan geboden worden door een paar miljoen nicrowkk's, maar die moeten om de haverklap bij springen omdat de opbrengst van de PV-panelen sterk wisselt door wisselende bewolking. Dat probleem kent windenergie natuurlijk ook maar omdat de EROEI daarvan bijna drie maal zo groot is, speelt dat een ondergeschikte rol. En in de winter hebben deze een veel grotere opbrengst. Biomassa is ook energie van de zon en ook dat is beschikbaar in de winter.Maar opslagcapaciteit blijft noodzakelijk. Uit Focus-online:

Kleine Speicherseen

Zugleich wollen einige Stromversorger das in Deutschland nutzbare Potenzial erschließen, Experten schätzen es auf 3,5 TWh. So planen RWE und der Bergbaukonzern RAG, Abraumhalden im Ruhrgebiet für kleinere Speicherseen im Verbund mit Windgeneratoren zu nutzen. Ihr Volumen von 600 000 Kubikmetern entspricht der Kapazität von 75 000 Autobatterien. Damit ließen sich 8000 Haushalte sechs Stunden am Tag mit Strom versorgen. Die mit 1400 MW Leistung größte Anlage soll bis 2019 im Hotzenwald entstehen. Bron:

Dit heeft geen stuwmeer nodig. Als de ontwikkeling ervan hetzelfde had doorgemaakt als de zonnepanelen was dit een enorm succes geworden. Dit i.p.v. een CV-unit en je hebt ook warmte. En wat kost nou een een zuigermotor? Een vergelijkbaar (elektrisch) vermogen vind je in een scootermotor, die z'n warmte weggooit. En een complete scooter (ruim 2 pk) heb je al voor € 1000.- En dit hierboven is niet veel meer. De prijs ervan kan zo rond de € 3000.- liggen. Je wordt dus opgelicht.


...
Zukunft der Energie: Deutschland hat wenig natürliche Speicherkapazität - weiter lesen auf FOCUS Online: http://www.focus.de/wissen/klima/klimaprognosen/tid-21910/zukunft-der-energie-deutschland-hat-wenig-natuerliche-speicherkapazitaet_aid_616276.html

Dan het hoofdstuk voeding.

Voedingsmiddelen uit Verweggistan dienen extra te worden belast, evenals vlees. Wie dergelijke voeding eist, betaalt daar dan ook maar extra voor. De opbrengst hiervan gaat naar biologische bedrijven en de nieuw op te zetten energievoorziening.

Gifpiepers als bintje verbieden of er maar flink voor betalen. Er zijn prima alternatieven.

Een goede nutriëntenvoorziening (deze is in de regel suboptimaal). Vrijwel alle telers hebben de ervaring dat een schraal gewas veel gevoeliger is voor Phytophthora dan een vitaal, krachtig groeiend aardappelgewas. Gewassen die door een overmatige bemesting te zwaar en daarmee gevoeliger worden komen op biologische bedrijven niet of nauwelijks voor. Dit suggereert dat biologische aardappelen in het algemeen eerder te weinig voedingsstoffen ter beschikking hebben dan te veel. Bron:


Elke religie ontmoedigen en zeker niet subsidieren. Voorlichting over hun misbruik en oplichtingspraktijken.

Onder religie (van het Latijn religio, zie verder Etymologie) wordt gewoonlijk een van de vele vormen van zingeving, of het zoeken naar betekenisvolle verbindingen, verstaan, waarbij meestal een hogere macht, opperwezen of god centraal staat.

Miljarden zijn er besteed aan deze nutteloze, protserige gebouwen waarin zelfs goud is verwerkt, vaak opgebracht door de arme bevolking. Hier een pandje in Meerssen.

Meerssen (Limburgs: Meersje) is een dorp in het heuvelland van de Nederlandse provincie Limburg met ongeveer 5840 inwoners.

Bron: Wikipedia.Het bestaan van een "hogere macht" is nooit aangetoond, is dus oplichting. Weg er mee.

Kiezen of kabelen. Er kan gereageerd worden. Als je durft.


Verbeter jezelf, begin bij de wereld.


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail