Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wil

1-11-2012. Nederland staat weer op z'n kop: "Nieuw Paars" slaat toe.

De NOS: Nog voor de beëdiging van Rutte II ligt het kabinet al onder vuur in de Tweede Kamer. Vooral de plannen met de zorgpremie oogstten vandaag veel kritiek in de Tweede Kamer.

Uit de Telegraaf: En vooral de domroep kakelt als een stelletje kippen zonder kop. Het gaat het nieuwe kabinet niet alleen om de inkomensafhankelijke zorgpremie, maar om het totaal. Het totaal heeft alles verziekt en er gaat nu een frisse wind waaien. En het zijn niet eens de rijken die geraakt worden. Het zijn degenen die rijk willen worden. De tweeverdieners die een harde plasser krijgen van dit rijblik.

Rijken niet geraakt door zorgstelsel.

AMSTERDAM - Het betalen van een inkomensafhankelijke zorgpremie houdt op bij 66.000 euro. Wie meer verdient, ontspringt de dans. Grootverdieners kunnen bij de plannen van nieuw-paars dus rustig slapen, maar de inkomens tussen de 33.000 euro en de 66.000 euro zijn de pineut. Minimumloners tot 33.000 euro gaan er flink op vooruit.
Lees meer:


Ook leuk, RTL: Griekse vakbond roept op tot 48-uursstaking.

De grootste Griekse vakbond heeft woensdag opgeroepen tot een landelijke staking. De bond GSEE wil dat mensen hun werk volgende week dinsdag en woensdag neerleggen. Reden is de nieuwe golf aan bezuinigingen die de regering heeft voorgesteld om nieuwe leningen los te krijgen van de EU en het IMF
. Lees meer:

Het gaat helemaal niet zo slecht in het voormalig kolonelsland. Hier een Grieks blik in Wageningen. Tweede handsje?

En hier in Arnhem, waar de PC-Hoofttraktoren gewoon op het voetpad staan. Om de kinderen uit school te halen.

Deze jongens hebben het broeikaseffekt veroorzaakt, samen met hun zogenaamde "Fairtrade" uit Verweggistan. Dit is dus afgelopen.

Twee PC-Hoofttraktoren in Arnhem. Deze hieronder woont aan een zandpad in Arnhem. De wegen hier zijn enorm slecht. En dat wordt nog veel slechter, in Polen zijn al doden gevallen door de vroeg invallende winter. Eén van de grappen van het door mensen veroorzaakte broeikaseffekt.

Uit 4nieuws: Veertien doden door kou en vroege sneeuw.

Door kou en sneeuwval zijn in Polen veertien mensen om het leven gekost. Hun lichamen zijn de afgelopen week gevonden in het hele land. De meeste doden zijn man.

Het vroege winterweer zorgde al voor chaos op de Poolse wegen. In de regio Warschau zitten ongeveer 70.000 mensen zonder stroom.
Lees meer:

Het broeikaseffekt, verguisd door de automaffia. Uit Wikipedia: An Inconvenient Truth (Engels voor: een ongemakkelijke waarheid) is een Amerikaanse documentairefilm over de opwarming van de Aarde, geregisseerd door Davis Guggenheim en gepresenteerd door Al Gore, voormalig vicepresident van de Verenigde Staten. De film werd uitgebracht in mei 2006 en is grotendeels gebaseerd op een multimediapresentatie die Gore al vele jaren geeft als een onderdeel van zijn milieucampagne. Gore schreef ook een boek met dezelfde titel. Lees meer en lever ook commentaar op wikipedia.
        
Een ander "ongeloofwaardig" instituut. De VVD wil dat weg hebben. Het KNMI: Nieuws An inconvenient truth.


Documentaire over klimaatverandering in Nederlandse bioscoop.

12 oktober 2007 - De in de Verenigde Staten succesvolle documentairefilm “An Inconvenient Truth” (een ongemakkelijke waarheid) van de voormalige Amerikaanse vice president Al Gore is beloond met een Oscar. Al Gore zelf heeft de Nobelprijs voor de Vrede 2007 ontvangen. Lees meer:

En er werd al meer gewaarschuwd.


En dat is broodnodig. Aktuele beelden. Orkaan Sandy, ontstaan door de opwarming. En er wordt wat aan gedaan. Er zal nog veel protest volgen van de automaffia. Eén van de oplossingen.

Uit de Telegraaf: Amsterdam pakt fietsproblemen aan.

AMSTERDAM -  Amsterdam tast de komende jaren diep in de buidel om de onstuimige groei van het aantal fietsers op te vangen. De gemeente investeert de komende 4 jaar 57 miljoen euro in fietsvoorzieningen. Tot 2020 komen er 38.000 fietsparkeerplekken bij en op gevaarlijke wegen gaat de stad minstens 15 kilometer aan rode fietsstroken aanleggen.
Lees meer:

Hou er maar ekeneing mee dat al die mopperaars gaan fietsen, volgens Nu.nl: Nederlanders houden rekening met afnemende welvaart.

AMSTERDAM - Een ruime meerderheid van de bevolking (61 procent) houdt de komende jaren rekening met een lager welvaartsniveau. Nog meer mensen (64 procent) vinden dat Nederlanders verwend zijn geraakt.
Lees meer:

Ook dit is binnenkort verleden tijd: De Volkskrant: Campagne voor 'eerlijke' bloemen start in Amsterdam.

De bloemenindustrie kampt met veel misstanden. Twee derde van de rozen die in ons land te koop zijn komt uit Kenia, waar ze vaak onder erbarmelijke omstandigheden worden geproduceerd. Dat stelt ontwikkelingsorganisatie Hivos, die woensdag de campagne Power of the Fair Trade Flower begint in Amsterdam
. Lees meer:

Maar zoals gezegd, er gaat een frisse wind waaien. Te beginnen met:


Een stukje windmolen kopen in Delfzijl om je eigen stroom mee op te wekken. Zesduizend mensen uit het hele land doen eraan mee. Zij hebben in korte tijd 7 miljoen euro bij elkaar gebracht, waarmee twee windmolens kunnen worden gekocht, zo maakt de initiatiefnemer vandaag bekend. Die initiatiefnemer is Harm Reitsma van De Windcentrale. Lees meer:

Ook Moblog heeft hierover een bericht: Om de transactie definitief door te laten gaan is €7 miljoen nodig, maar in het huidige tempo gaat dat bedrag al begin november gehaald worden. Dan is Windcentrale voor zover ik na heb kunnen gaan het op een na grootste crowdfunding project ter wereld. Lees meer:


En de € 7 miljoen is binnen. Dit succes is vele malen groter dan welk zonnepaneelinitiatief dan ook omdat er vooral in de winter stroom geleverd wordt aan de trein, die dan niet gehinderd wordt door gladheid. Vrachtwaggelmalloot Tom de Ridder kan wel inpakken, tanken wordt overbodig.

Met de Windcentrale app is je windmolen altijd en overal dichtbij! Met de app zie je "live" de productie van jouw windmolen en Winddelen. In een oogopslag zie je hoeveel stroom je de afgelopen dag, week, maand en jaar hebt geproduceerd. Heb je nog geen Winddelen? Kijk dan gratis mee hoe de molens draaien!

En het mooiste, deze windturbines draaien niet op subsidie. Nederland heeft een traditie van windmolens en ook van duurzame warmte.

Van warmte van de zon had men ook vroeger wel kaas gegeten. Deze leilindes stonden vroeger om de warmte van de zon in de zomer buiten te houden en in de winter als de bomen kaal zijn door te laten. Daar heeft men hier geen bal van begrepen, deze leilinden staan op het noorden en in de winter (deze foto is in maart gemaakt, zoals je aan de kale bomen kunt zien) laat men de zonwering zakken.

Dat heb je met hotemetoten met rijblik en een koophut. Ook hier heeft deze beschutting totaal geen nut. Ook de Nederlandse wikipedia heeft er totaal geen kaas van gegeten.

Je moet op boerderij zoeken om tot dit resultaat te komen. En ook dit is de juiste toepassing van leibomen. Niet zo vreemd dat de doorsnee Hollander met z'n oren staat te klapperen als je over duurzame energie begint. Men komt niet verder dan zonnepanelen.

Deze foto toont aan dat de zon in de winter je pandje kan verwarmen en de bomen in de zomer beschutting tegen de zon bieden.

De zonnepanelenclub gaat het afleggen. Die dingen doen het nauwelijks als de bomen kaal zijn. Dat komt omdat de hellingshoek t.o.v. de zon groot is. De energie wordt zelfs weerkaatst.

Leg dat maar es uit aan de door de domroep gemanipuleerde Hollander.

En dit is de volgende hobbel die de VVD-ers, maar ook PvdA-ers moeten nemen.

Peakoil!

De oplossing? Haal je verstand uit de slaapstand!!


Techniek beheerst de mensen, maar de mensen beheersen de techniek niet:


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail