Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

14-4-2012, dit wordt zo'n beetje de slotpagina. Het is zinloos de automaffia, de oliemaffia en de salongroenen met argumenten en alternatieven te overtuigen, zolang de domroep blijft doorgaan met het in stand houden van de infobeperking. Zoals vroeger de ondernemer tegen de dominee zei: "Hou jij ze dom hou ik ze arm" werkt veel beter. En dat het klootjesvolk arm gehouden gaat worden staat wel vast. Crisis 2.0. We beginnen met de verkeersinfarkt, het resultaat van de domroepdominee's uit Hilversum. Zoals op vrijdag de 13e april 2012. Bekijk dit filmpje van voorleestaart Sacha de Boer en bekijk ook even de afbeelding er naast.

De domroep kan niet rekenen. 4 van deze bromvliegen (met evenveel passagiers) nemen meer ruimte in dan 2 standaard rijblikken.

Want er is geen plan, verklaring volgt. Elektrisch rijden zoals de automaffia en de solarboeren voorstellen is geen alternatief. Er zullen misschien een paar "idealisten" luchtig "boodschappen" gaan doen, maar de doorsnee olieslaaf heeft minstens 40 KW nodig om de ton staal naar de firma A.Hein te verplaatsen.

Een rekensommetje.

Uitgangspunt die 40 KW (de meeste rijblikken hebben meer vermogen, de commercials hebben het al over 120 KW) moet ook in een akku opgeslagen worden. Om in de dagelijkse behoefte te voorzien is 20 KWh nodig (half uurtje heen en half uurtje terug, met matige snelheid). Om dat met de blauwe platen (de "zonnepanelen" te bereiken zal er bij gemiddeld 5 uur een instraling van minstens 4 KW moeten zijn. Volgens de misleidende propaganda van de solarboeren zou dat een bedrag van € 2800 vereisen. Reken maar op meer, want dit zijn de smerige Chinese panelen. En met "panelen" alleen red je het niet.

De zon straalt 1000 watt per m². Het rendement van de blauwe platen is niet meer dan 15%. Er is dus een oppervlak nodig dat minstens 6 keer groter is. Totaal is er dus 24 m² nodig. Bij volle zon wel te verstaan. Dat is voor de doorsnee flat- of andere arbeiderswoning (de massa) onhaalbaar. Om over de vrachtwaggels, vliegtuigjes en scheepjes uit Verweggistan en alle andere energieslurpers maar te zwijgen.

En er is er weer één, Farshad Bashir en discipelen laten even weten wat ze NIET kunnen. Broodverbeteraar en je eigen alternatief.

Ook de voedingsmaffia en ook de automaffia hebben het klootjesvolk in de tang. Tenzij, ach, bekijk deze website.
De politiek weer te kakken gezet!


Eén pagina dwaalleer vergt 10 pagina's weerlegging,


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail