Hier volgt speciaal voor @FarshadBashir een pagina met zijn grappen en grollen. Bezoekersaantallen zullen stijgen.

Nederland staat bol van mopperaars en protestbewegingen. Vooral de links georiënteerden gaan voor het minste of geringste op de barricade. Maar i.p.v. deze energie te stoppen in alternatieven, wordt veel tijd besteed aan protest. Met name Groenslinks en SP zijn gespecialiseerd in protest. Men heeft een bepaalde welstand bereikt en dat wil men behouden ofschoon de voorraad grondstoffen dat niet toelaat. Deze luxe staat op instorten en daar zouden de salonsocialisten blij van kunnen worden en dat ook tonen. Deze website toont regelmatig de lol die dat oplevert.

Bekend was al het voorstel van Farshad Bashir voor een toiletrijtuig achter de nieuwe Sprinters van NS. Ook de elektrische BMW wond hem op. Bericht en tweet verdwenen daarna bliksemsnel.

Maar desondanks: 3-3-2012: Uit RNW wereldkrant: Autoverkopen gaan verder omlaag. De verkoop van nieuwe personenauto’s is in februari met 10 procent afgenomen tot 44.129 stuks, na een daling van 5,8 procent in de voorgaande maand. Dat maakten de brancheorganisaties Bovag en RAI gisteren bekend.
Geniet hiervan!

Daarom deze lachshow van nieuwbakken "politicus" Farshad Bashir, een produkt van de "goeddoenerij" van de beter gesitueerden in het linkse blok. De eerste:

Absurd. Fruit eten mag niet, maar wordt gedoogd. Snoep eten wordt juist gepromoot... - VVD-minister kijkt weg http://t.co/ZzCjwDt3: Tweet:

Een reaktie kon niet uitblijven: SP doet niets aan de cholesterol-leugen. Loopt dus ook aan de leiband van de Industrieën. Tweet:

Beide tweets zijn protesten. Als je al in de opvoeding hier aan werkt heb je geen problemen met de door de voedingsmaffia gelanceerde ideëen. Opvallend is ook dat deze politici een klont boter op het hoofd hebben en zelf bijdragen aan de door luxe veroorzaakte problemen. Zoals onderstaande tweet.

Nu kan ik zelf vliegen met mijn vliegbrevet! RT @attjekuiken: Met kamerleden op werkbezoek bij Corendon inclusief vlucht in flightsimulator

Dat krijg je als je je oren laat hangen naar de amusementsindustrie, dan wil je ook vliegen omdat je niet beter weet.

Er volgt meer.


Wie het kleine eert, weet niet beter.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail