Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Move people, not vehicles. 58 commuters in 23 seconds. vid @fietsprofessor https://t.co/UJm1HyP0gE

Dat levert ook nog eens meer op voor de economie: Bijgewerkt 19-3-2018.

For every $1 freight railroads spend on their network, the economy sees a $10 return. #RailDay2018 https://t.co/1yBiGvgIhm https://t.co/HjhY0pof2d

Nach Eröffnung der Straßenbahn in Luxemburg wird die täglich erwartete Fahrgastzahl weit übertroffen (17.000 Fahrgäste / Tag statt 8.400) - Tageblatt - t.co/1VbeiQtSv0

Amstetten: Bahnsteig direkt und ohne Umweg vom -Parkplatz erreichbar, ebenso von -Haltestelle.

DAHINTER STECKT IMMER EIN KLUGER KOPF

Automaffia sloopt: Appenzell Sammelplatz: Kollision zwischen Auto und Zug der Appenzeller Bahnen Lees meer:

27-11-2016. Wie denkt aan een vouwfiets, denkt meestal niet hieraan. Het project mislukte bij gebrek aan voldoende crowdfunding.

Dit is een elektrische vouwfiets, maar elektrisch is niet echt nodig. Er kan zelfs een bakfiets (opvouwbaar) van gemaakt worden. De meeste bakfietsen, om kinderen in mee te nemen, zijn helemaal niet elektrisch.

De multifunctionele opvouwbare bakfiets.

Zie hier hoe een hobbyist, maar ook de professional dat kan doen. Denk daarbij aan eerdere projecten, die weliswaar niet mislukt zijn, maar door andere faktoren niet tot een eind gekomen zijn. De ligfiets, in een regenbui een ramp. De snelheidswinst was niet erg spectaculair en dus noodzakelijk om verder te zoeken. Laat het project een tijdje rusten en nieuwe ideëen borrelen op.
Het overladen kan zelfs vanaf een spoorwegwagon.

Het concept vouwfiets verder uitgewerkt. De mogelijkheid om er veel meer van te maken. Laat je fantasie eens goed werken. Bakfiets comfortabeler gemaakt.

DHL Express hat seine Flotte in den Niederlanden um ein neues, CO2-freies Fahrzeug erweitert. Das sogenannte „Cubicycle“ ist ein Quadracycle mit einem abnehmbaren Container, der ein Ladevolumen von einem Kubikmeter hat.

Wichtigste Vorteile des Fahrrads im Vergleich zu ähnlichen nicht motorisierten Transportmitteln seien laut DHL die Ladekapazität und die bessere Integration in die Betriebssysteme des Großlogistikers. Das erste Cubicycle werde in der holländischen Stadt Almere eingesetzt. Das Cubicycle wird von Flevobike in Dronten gefertigt, ein Hersteller von Liegerädern, und es wurde vom schwedischen Lastenradspezialisten Velove entwickelt. Lees meer:
Denk eens goed na! Wat dacht je hiervan?

De bakfiets, voor het vervoer van kinderen, duikt steeds meer op. En meteen groeit er een nieuw idee. De twee voorpoten van de Aiolos ligfiets, ook geen succes, zijn hier uitstekend te gebruiken. Hou het originele ontwerp van de Gibike in je achterhoofd en wie weet welke ideëen er nog meer opborrelen.

Bekijk ook de modulaire oplossing van goederen in het railvervoer.

Deze fietsen werken samen met smartphone.

De nieuwe Gi Bike is niet zomaar een vouwfiets. Deze moderne vouwfiets is namelijk de eerste fiets die wordt bediend door je smartphone. Zo zet je de fiets op slot via je telefoon, maar worden via een handige app ook al je fietsprestaties bijgehouden. Een evolutionaire vouwfiets!

Smartphone als besturing

De Gi Bike is volledig elektronisch. In plaats van een setje sleutels heb je een app op je smartphone. Handig voor diegene die regelmatig zijn fietssleutels weer eens kwijt is. Voor diegene die vaak met een telefoon met lege batterij rondloopt, kan dit echter wel een probleem zijn. Naast het op slot zetten houdt de applicatie ook bij hoeveel en hoe je fietst. Zo worden normale fietsrondjes toch ook ineens zichtbare sportprestaties. Verder beschikt de fiets over een usb-poort en is er natuurlijk GPS aanwezig. Lees meer:

Maar zoals gezegd, vracht is een probleem. Er is nog veel meer mogelijk. Let wel, dit is slechts een idee.

Overigens DHL, wat is dit? Waarom staan hier nou windturbines? Waarom die omwegen?

Mi, 04.04.18 09:27 EINDHOVEN, Niederlande
Die Sendung ist im Zustell-Depot eingetroffen.
Mi, 04.04.18 09:27 EINDHOVEN, Niederlande
Die Sendung wurde im Paketzentrum bearbeitet.
Di, 03.04.18 18:13 AMSTERDAM, Niederlande
Die Sendung hat das Paketzentrum verlassen.
Di, 03.04.18 18:12 AMSTERDAM, Niederlande
Die Sendung wurde im Paketzentrum bearbeitet.
Sa, 31.03.18 06:48 Deutschland
Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet.
Sa, 31.03.18 06:33 Krefeld, Deutschland
Die Sendung wurde im Ziel-Paketzentrum bearbeitet.
Tijd voor een slimme truuk?

Tijd voor een slim truukje?

DHL is altijd dichtbij! Bereid je pakket of document online of telefonisch voor, laat het thuis ophalen door de DHL-koerier of geef het af op een DHL ServicePoint. Met ruim 1300 DHL ServicePoints in Nederland vind je er altijd één dichtbij om je pakket af te geven. DHL komt overal, binnen Nederland of wereldwijd, altijd betrouwbaar via het DHL-netwerk. Kies voor één van de verzendopties STANDAARD en SNEL en kies de beste oplossing voor jouw pakket.

En die "Servicepunten"? Engels?


Jezus sprak tot zijn dicipelen: Ik neem de fiets, gaan jullie maar stiefelen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail