Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Kerkratten en syndroom van Down. Op de Wageningse markt staat een stand met cyrillische teksten. Het blijkt een kerkrat te zijn inclusief oplichtingspraktijken. Als je een gesprek met de standhouder aangaat is alles nog redelijk onschuldig tot het geloof opduikt.

Het syndroom van Down komt ter sprake inclusief de hoge maatschappelijke kosten. Er bestaat zoiets als een vlokkentest waarbij de moeder kan zien of de vrucht een "mongooltje" wordt. In veel gevallen wordt geadviseerd een abortus uit te voeren. Sommigen durven dit niet aan want dan duikt de kerk op.

Er volgen bedreigingen als "Dus U maakt lachend een ongeboren kind dood." De standhouder wijst op een pandje aan de overkant waar men deze moeders bedreigt.

"De heer heeft U allang geoordeeld". Er is geen heer, er zijn machthebbers zoals de politieke partijen CDA, SGP, Christen Unie en nog wat warrige groeperingen die de natuurverschijnselen niet kunnen verklaren en dus grijpen naar een hogere onverklaarbare macht.

Het onduidelijke pandje is er ook helemaal niet. De kerkrat zit in de knel. Komt nog aan de beurt. Want is de standhouder vegetarier? Maakt zomaar lachend een varken dood?

Eens kijken welke kosten deze hogere macht al in de afgelopen eeuwen heeft veroorzaakt. Hier de gemeente Renkum, waar al veel aan religie is opgehangen. Naast de gebruikelijke meutte deurbellers een pandje wat al veel geld gekost heeft en nog gaat kosten. Onderhoud.

Verder nog wat basisscholen die ook helemaal de weg kwijt zijn. Gelovige ouders waarvan de kinderen op zondag niet buiten mogen spelen. De diverse religieuze akties, "Dank de heer voor deze spijs en drank".

Kijk eens welk een bende deze spijs en drank gekost heeft, brandende megastallen, fipronil.

"Abortus is moord in de baarmoeder... Een kind is een geschenk van God. Als u dit kind niet wilt, geef het dan aan mij."

Een geweldige partij sex is de ware reden van de geboorte. De werkelijke gevolgen, overbevolking, honger, worden nergens genoemd.

De voorlichting begint hier bij de fontein waar kinderen spontaan uit de kleren gaan. Daar ontdekken ze het spannende gevoel van het water. Licht kinderen voor op alle gebied, het meisje op de video glundert nu al. En wees er zeker van dat ze er van genieten.

Vervangen door foto oplichterDe SGP pleit voor strengere regels voor abortus en wil dat vrouwen verplicht worden om de reden van hun abortus op te geven. 

Minister Schippers voelt daar niks voor. Ze zei twee weken geleden in de Tweede Kamer dat het de overheid niets aangaat wat de reden van een vrouw voor abortus is. Alle partijen, behalve ChristenUnie en SGP, zijn het daarmee eens. Desondanks wil de SGP de politieke discussie aanzwengelen en daarom heeft de partij opdracht gegeven voor een onderzoek...... Lees meer:

Een test om het syndroom van Down vast te stellen bij ongeborenen. Jarenlang was het verboden, maar sinds twee jaar mogen vrouwen met een verhoogd risico de test aangeboden krijgen, onder strikte voorwaarden. Een meerderheid in de Tweede Kamer wil nu dat de test beschikbaar wordt voor alle vrouwen. Dinsdag gaat de Kamer daarover in gesprek met minister Schippers van Volksgezondheid. Lees meer:

En er zijn meerdere aangeboren gebreken die moeders doen besluiten een abortus te laten uitvoeren.

Bij de 20-wekenecho, die mijn vrouw werd aanbevolen vanwege een verhoogd risico op zwangerschapsdiabetes, was aan het licht gekomen dat onze tweede dochter een ernstige open rug had, gecombineerd met een waterhoofd. 'Hoe ernstig is het?', vroegen we in de daarop volgende dagen aan achtereenvolgens de gynaecoloog, de neuroloog en de maatschappelijk werker die kinderen begeleidde met spina bifida. 'Heel ernstig', was de formulering die het meest werd gebruikt. Lees meer:

Volgens de hier genoemde partijen hebben vrouwen geen bal te vertellen, worden onderbetaald. "Het enige recht van vrouwen is het aanrecht".

Maar om nou meteen iemand te gaan bedreigen met leugens.... Het wordt tijd dat deze panden omgefunctioneerd gaan worden. Het ruimtegebruik ervan is enorm. Hier in Wageningen weet men er ook raad mee.

Dat moet anders.

Hoog tijd dat de ruimtevretende kerk wordt omgevormd tot een nuttig gebouw, zodat onderstaande onzin voorbij is. Machtstructuur is de enige motivatie voor religie. Vandaar dat er al eeuwen oorlog is tussen verschillende machtsstructuren.

Een ander probleem is de klimaatverandering, ook door mensen veroorzaakt. Kinderen hebben de oplossing allang gevonden. Water.

Evi's moeder Fabienne Elderkamp vindt de fontein een mooie aanwinst voor het pleintje. ,,Het past hier goed, zo vlak bij het water van de Vecht. Geeft een mooie sfeer in dit nieuwe deel van Dalfsen. Dat blauw in het mozaïek is net als de blauwe bogen van de brug, dat klopt gewoon."

Evi Colenbrander (4) kijkt van een afstandje hoe de waterstralen hun eigen ballet uitvoeren. Dankzij het warme zonnetje durft ook zij het spel aan te gaan met de fontein die tegelijk dienst doet als waterspeelattractie. Even later springt ze net als Giel dwars door en vlak langs de waterkolommen.

Niet alleen Evi en Giel genieten van de waterstralen, ook een herdershond dartelt door de stralen en hapt er vrolijk naar. De waterstralen verfrissen de hond die met de felle zon op zijn vacht ook flink opwarmt.

Sommige kinderen wachten op de fontein tot deze begint te spuiten. In de kerk kan aansluitend een zwemparadijs en In een kerk kun je ook een sauna inrichten, zodat de "kerk" ook nog rendabel wordt.

Leer kinderen met water omgaan en neem hun schaamte weg. Ga met kinderen naar een FKK-terrein zodat ze wennen aan bloot recreëren. En laat ze wennen aan het idee dat jongens en meisjes verschillend zijn.

Vanaf 4 jaar kunt u een kind een sauna laten nemen. Laat een kind echter voor zijn tiende levensjaar niet alleen vertoeven in een sauna. Een saunabezoek heeft ook voor kinderen een heilzame werking. Ze worden gehard en zijn beter bestand tegen infecties. Bloot zijn wordt bovendien als "gewoon" beschouwd waardoor kinderen beter opgewassen zijn tegen de overdreven nadruk die de maatschappij legt op seksualiteit. Nerveuze kinderen zullen een betere nachtrust vinden. De inslaaptijd wordt verkort en de doorslaaptijd wordt verlengd. Ook concentratieproblemen schijnen er door af te nemen.

Misschien is het niet iets waar je aan denkt als je het woord sauna hoort, maar er zijn sauna’s waar je welkom bent samen met je kind. Heel eerlijk, ik heb er zelf ook nog nooit aan gedacht om mijn kinderen hier mee naartoe te nemen. Klinkt wellicht een beetje preuts, maar ik vind het persoonlijk niet zo nodig dat mijn kinderen worden geconfronteerd met allerlei vreemde mensen die in hun blootje rondlopen. Omdat het echter wel iets is wat speelt, zocht ik voor jullie uit waar je precies terecht kunt met het hele gezin en waar je op moet letten. Lees meer:

Weg met het gazon! #Prairietuin #regentuin #Puintuin #LevendeGevel #Beestentoren #StadslandbouwInDe17deEeuw  https://t.co/eudsJNaoJ1

Creëer een zwem/tuinparadijs rondom de kerk. Pas combinatieteelt toe voor een prettige omgeving. Stadslandbouw krijgt ook hier een eerlijke kans. Bijen komen terug in de landbouw. Twitter levert als gewoon de creatieve ideëen.

Een tuin heeft vaak weinig of niets met natuur te maken. Een gazon omzoomd met strak gesnoeide planten trekt nauwelijks dieren of insecten aan, vraagt veel onderhoud en heeft bestrijdingsmiddelen, kunstmest en drinkwater nodig. De Belgische vzw Mier pakt het verstandiger aan. Hun inspirerende tuinontwerpen zijn nagenoeg onderhoudsvrij, zuinig met water, bestand tegen plagen en ziektes, bevorderlijk voor de biodiversiteit, goedkoop, mooi en kleurrijk. Meer lezen:

Zo zorg je er voor dat vluchtelingkinderen niet langer verdrinken omdat ze niet kunnen zwemmen. In Wageningen is deze plek op loopafstand van het openbaar vervoer., dat ooit nog vervangen moet worden door de eens gesloopte tram. Kijk bv in Renkum naar hoe de Ommuurdetuuin dit toepast.

Verdrijf de confessionelen met hun machtsspelletjes uit de politiek.

Hetzelfde is mogelijk met meer oude, ongebruikte gebouwen, zoals dit oude schoolgebouw dat ook omgefunctioneerd kan worden. Zie de mogelijkheden. In een tuin hoort natuurlijk ook stromend water. Dat inspireert kinderen bij hun bouwfantasie. Bij de bouw in het Renkumse gebied 3B4 komt een massa grond vrij die hier voor gebruikt kan worden. Zo wordt kindermishandeling voorkomen.

.....Het gaat dan bijvoorbeeld om kinderen die worden uitgescholden, voortdurend worden genegeerd of nooit een knuffel krijgen. Volgens het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling wordt steeds vaker ingezien dat naast slaan of seksueel misbruik, ook verwaarlozing een vorm is van kindermishandeling.

De oorzaak, de tweeverdieners die het allemaal boven de pet gaat. Werken, werken en nog es werken. Vaak wordt het werk ook mee naar huis genomen. Verder mag er thuis geen rommel gemaakt worden. Iedereen kent wel de verhalen van vroeger, waarbij mensen een mooie kamer hadden, die alleen op zondag toegankelijk was. Maar ook nu mogen kinderen thuis geen rommel maken.

Kinderen kunnen dan ook niets meer, Voor een lekke band of een afgelopen ketting gaat men naar de fietsenmaker. Op school wordt niets aan techniek gedaan, een Renkumse school heeft één techniekdag per jaar. Vreemd dat het bedrijfsleven geen vakkrachten meer kan vinden?

Iemand start een simpel projekt met een microcontroller. Daarvoor wordt een jongen uit groep 7 (11 jaar) uitgenodigd als proefkonijn. "Thuis wordt NIET geknutseld", laat de moeder nadrukkelijk weten.

Het joch (nog nooit gesoldeerd of geprogrammeerd), neemt nadat ie het projekt in elkaar gesoldeerd heeft en geprogrammeerd mee naar school. De klas en de juf gaan uit hun dak. In het nieuwe schooljaar wordt het projekt met de groepen 7 en 8 op school opgestart. Kinderen die nog nooit verder kwamen dan papier, schaar verf en lijm.

Bijna ieder kind vanaf 10 jaar heeft een mobiele telefoon, barstens vol elektronika. Het joch gaat na z'n succes dan ook op zoek naar oude mobieltjes, die "onderzocht" worden. Zo'n kind moet je begeleiden. Om te voorkomen dat ie ook afglijdt naar de straat.

En men gaat aan het werk.

En het kwartje is weer gevallen.

De kerk als . Is dit wellicht een reddingsboei voor en gebruik van kerken?......

De meeste kerken hebben schuine daken die zich uitstekend lenen voor de alom bekende "zonnepanelen".

Zie ook:

Meer waterspelen.


Voor de kerk is homofilie onnatuurlijk. Over water lopen is daarentegen heel gewoon.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMailMailMailMail