Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie.

Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

28-4-2013. Koningsdag. Dan wordt er iemand gevierd die door erfopvolging......

Omroep Gelderland: MAURIK - Wat een feestelijke dag had moeten worden, is op diverse plaatsen in het water gevallen. Door de regen hebben scholen in Gelderland de Koningsspelen afgeblazen of beëindigd. Lees meer:

Zo ook in Renkum, waar kinderen na afloop behoorlijk "de dampen in hadden". De christelijke Beatrixschool en de openbare Schweitzerschool. Beiden beschikken over een ruimte waar in geval van regen een alternatief programma uitgevoerd kan worden. Dat is ook één van de eerste dingen die je als jeugdwerker leert. Het voorbereiden van een "regenprogramma". Kennelijk is overal de site buienradar, met een uitgekiende weersvoorspelling, onbekend.

Compleet met competitie, winnaars maar ook verliezers, maar zo kan het ook. ^^^^^^^^^^^^

De Koningsspelen voor basisscholieren uit de gemeente Renkum, vrijdagochtend in Heelsum, zijn vanwege het slechte weer iets eerder beëindigd. Lees meer en zie ook de verslaving aan olie:

Maar ja, competitie schijnt belangrijk te zijn en komt er iemand die je non-competitieve spelen wil leren, na een hele rits van dopingschandalen uit de sportwereld, wordt een enkele ouder wantrouwig. Die kans om ooit een dopingvrije sportwereld te creëeren is dan voorgoed verknald.

Wie kent niet de vaders die hun zoon opjutten: "Trap hem voor z'n potuh". Het egoïsme, "Me motte winne", het hun tegen onsgevoel blijft.

Op school probeerde een sportleraar dat er jaren geleden ook al uit te rammen, maar ja, als je traditioneel voetbalt met pubers... Sla dat er dan maar es uit.

Zo hadden de spelen er ook uit kunnen zien.

En hier staan nog veel meer spelen waar geen winnaars en dus ook geen verliezers zijn. Samenwerking wordt bevorderd, broodnodig voor de toekomst van deze kinderen..


De natuur kan men alleen overwinnen door zich er naar te schikken. (Francis Bacon)


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren, oa op Nujij.nl. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail