Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

28-4-2013. Koningsdag. Dan wordt er iemand gevierd die door erfopvolging......

Omroep Gelderland: MAURIK - Wat een feestelijke dag had moeten worden, is op diverse plaatsen in het water gevallen. Door de regen hebben scholen in Gelderland de Koningsspelen afgeblazen of beëindigd. Lees meer:

Zo ook in Renkum, waar kinderen na afloop behoorlijk "de dampen in hadden". De christelijke Beatrixschool en de openbare Schweitzerschool. Beiden beschikken over een ruimte waar in geval van regen een alternatief programma uitgevoerd kan worden. Dat is ook één van de eerste dingen die je als jeugdwerker leert. Het voorbereiden van een "regenprogramma". Kennelijk is overal de site buienradar, met een uitgekiende weersvoorspelling, onbekend.

Compleet met competitie, winnaars maar ook verliezers, maar zo kan het ook. ^^^^^^^^^^^^

De Koningsspelen voor basisscholieren uit de gemeente Renkum, vrijdagochtend in Heelsum, zijn vanwege het slechte weer iets eerder beëindigd. Lees meer en zie ook de verslaving aan olie:

Maar ja, competitie schijnt belangrijk te zijn en komt er iemand die je non-competitieve spelen wil leren, na een hele rits van dopingschandalen uit de sportwereld, wordt een enkele ouder wantrouwig. Die kans om ooit een dopingvrije sportwereld te creëeren is dan voorgoed verknald.

Wie kent niet de vaders die hun zoon opjutten: "Trap hem voor z'n potuh". Het egoïsme, "Me motte winne", het hun tegen onsgevoel blijft.

Op school probeerde een sportleraar dat er jaren geleden ook al uit te rammen, maar ja, als je traditioneel voetbalt met pubers... Sla dat er dan maar es uit.

Zo hadden de spelen er ook uit kunnen zien.

En hier staan nog veel meer spelen waar geen winnaars en dus ook geen verliezers zijn. Samenwerking wordt bevorderd, broodnodig voor de toekomst van deze kinderen....

Er is nog veel meer mogelijk met water, ook in een droge zomer. Veel kinderen gingen ooit in een teil voor de kachel in bad. Het water kan dan voor diverse andere zaken gebruikt worden. Om de WC door te spoelen. Of de tuin te sproeien. Het nuttige met het aangename gecombineerd.

In bad met je kind: ja of nee?

Een Australische radio-dj is momenteel onderwerp van discussie omdat ze met haar zoon van 'al negen jaar' in bad of onder de douche gaat. Zelf noemt Carrie Bickmore dit het perfecte moment van qualitytime tussen moeder en kind. Wat vind jij? Moet dit kunnen of trek jij hierbij je wenkbrauwen op?

In een radioprogramma vertelt Carrie dat badderen met haar zoon het ideale moment is om samen de dag door te nemen. Aan de keukentafel reageert hij alleen met korte antwoorden op vragen over hoe het op school was, maar in bad komt hij veel meer los en vertelt hij honderduit. Lees meer:

En er zijn meer voorbeelden van kinderen die los komen in bad. Veel mensen combineren ten onrechte bloot met sex. Een gevolg van preutse Amerikaanse domheid.

Een onderwerp voor de preutse kerkratten die er altijd van uit gaan dat de mens slecht is.


De natuur kan men alleen overwinnen door zich er naar te schikken. (Francis Bacon)


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren, oa op Nujij.nl. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail