Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

11-3-2012, dit wordt een keihard bericht.

Reklamezooi, Fukushimajubileum, ongediertebestrijding, bestrijding verkeersoverlast, filebestrijding. Je kunt het allemaal zelf. Om met dat laatste te beginnen, een Zwitserse oliejunk had wat probleempjes met de bewaakte overweg en ramde deze. Jammer, maar daar was de trein. Weliswaar een kleintje, een GTW van de Oost-Zwitserse Thurbo, maar het gevolg, auto tot schroot verwerkt, oliejunk naar het walhalla en een buffer afgebroken. Wat laswerk en een paar nieuwe bouten en de trein kan op weg naar de volgende bestrijding van verkeersoverlast.

Schweiz aktuell vom 08.03.2012

Volgende probleem, de ongediertebestrijding, slakken, luizen enz. Domroep VARA maakt zich daar druk om. Van de site van Vroege Vogels: Einde aan groene bestrijdingsmiddelen Een bakje bier tegen slakken in je moestuin. Of groene zeep tegen luizen. Ze mogen mag vanaf 1 juli dit jaar niet meer verkocht worden als bestrijdingsmiddel.
En dat is nou precies wat je nog wel zelf kunt maken. Ook de VARA!

Volgend probleem, de bestrijding van politici. Zeer noodzakelijk. Uit de Gelderlander: Renkums wethouder Rita Weeda (PvdA) maakte de meeste onkosten; ze verhuisde vorig jaar naar de gemeente Renkum kreeg daarvoor een vergoeding van in totaal 8.016,13 euro. Lezen:
Rita Weeda moest in Arnhem het veld ruimen. Komt dus ook helemaal goed.

De bestrijding van het energieprobleem, even snuffelen bij het kopje energie, ook dat is in ieder geval in Japan prima gelukt. Het aantal technici in kerncentrales zal de komende jaren door stralingsziekten flink afnemen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Reklamezooi, door uitgeverij BDU middels het lokale suffertje Hoog-en-Laag ondanks Ja/Nee-sticker in je brievenbus gedumpt. Simpele oplossing, aankaarten bij diverse forums, zodat het via Google over de wereld gaat. Hebben we ook weer gehad.


Laat u door het verkeer niet afleiden van uw smartphone!


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail