Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

11-3-2012, dit wordt een keihard bericht.

Reklamezooi, Fukushimajubileum, ongediertebestrijding, bestrijding verkeersoverlast, filebestrijding. Je kunt het allemaal zelf. Om met dat laatste te beginnen, een Zwitserse oliejunk had wat probleempjes met de bewaakte overweg en ramde deze. Jammer, maar daar was de trein. Weliswaar een kleintje, een GTW van de Oost-Zwitserse Thurbo, maar het gevolg, auto tot schroot verwerkt, oliejunk naar het walhalla en een buffer afgebroken.

Wat laswerk en een paar nieuwe bouten en de trein kan op weg naar de volgende bestrijding van verkeersoverlast. Heel anders dan de totalschade aan deze oliejunk bij de Zentralbahn. Hij moet naar het openbaar vervoer.

En dat openbaar vervoer gaat veel langer mee. Zeker als het spoor modulair wordt opgebouwd. Materieel 24 deed tot ver na de 2e wereldoorlog nog dienst als motorpost.
En het rijdt al meer dan 100 jaar elektrisch.
Inmiddels krijgt ook de winning van ijzererts in Kiruna (Zweden) problemen. : Schwedische Stadt weicht dem Bergbau: In vier Jahren ist alles weg -

Zwischen 14.40 und 16.10 Uhr wurde der vordere Teil des am Dienstagmorgen zwischen Turgi und Baden entgleisten GTW-Zuges der Thurbo AG aufgegleist. Dazu mussten beide Gleise ausser Betrieb genommen und die Fahrleitungen teilweise demontiert werden. Lees meer:

Volgende probleem, de ongediertebestrijding, slakken, luizen enz. Domroep VARA maakt zich daar druk om. Van de site van Vroege Vogels: Einde aan groene bestrijdingsmiddelen Een bakje bier tegen slakken in je moestuin. Of groene zeep tegen luizen. Ze mogen mag vanaf 1 juli dit jaar niet meer verkocht worden als bestrijdingsmiddel.

Een aangename verrassing in Wapserveen. Het aantal nesten van de eikenprocessierups is gehalveerd. De natuurlijke bestrijding met koolmezen en grootoorvleermuizen lijkt nu al succesvol. En dat terwijl er voor de proef drie jaar is uitgetrokken. Meer: https://t.co/IP67z0rblX https://t.co/k4XcqaMlhM
En dat is nou precies wat je nog wel zelf kunt maken. Ook de VARA!

Volgend probleem, de bestrijding van politici. Zeer noodzakelijk. Uit de Gelderlander: Renkums wethouder Rita Weeda (PvdA) maakte de meeste onkosten; ze verhuisde vorig jaar naar de gemeente Renkum kreeg daarvoor een vergoeding van in totaal 8.016,13 euro. Lezen:
Rita Weeda moest in Arnhem het veld ruimen. Komt dus ook helemaal goed.

De bestrijding van het energieprobleem, even snuffelen bij het kopje energie, ook dat is in ieder geval in Japan prima gelukt. Het aantal technici in kerncentrales zal de komende jaren door stralingsziekten flink afnemen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Reklamezooi, door uitgeverij BDU middels het lokale suffertje Hoog-en-Laag ondanks Ja/Nee-sticker in je brievenbus gedumpt. Simpele oplossing, aankaarten bij diverse forums, zodat het via Google over de wereld gaat. Hebben we ook weer gehad.


Laat u door het verkeer niet afleiden van uw smartphone!


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail