Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

15-1-2-12. Het is natuurlijk een eitje om met risicovolle olie je boodschappen te doen. Je wast dan je handen in onschuld. Olierampen? "Kan ik er wat aan doen?" Ooit verdedigde iemand zijn autogebruik met de smoes:

"Ik moet naar de camping"

"Ik moet toch boodschappen doen."

Ook de domroep doet zijn stinkende best het autogebruik te verdedigen. De VARA deed vanmorgen dus weer een duit in het zakje: Marie-Claire van den Berg kreeg op een dag een ingeving: ze is milieubewust gaan leven. Maar hoe doe je dat het best, leven met respect voor het milieu? Voor welke keuzes kom je te staan bij bijvoorbeeld boodschappen d
oen?

Dit beeld gaat verdwijnen. >>>

en ja hoor, daar is ie weer, de olieslaaf. Marie-Claire van den Berg (en olieslaaf Henny Radstaak natuurlijk): "welke auto is het minst vervuilend", "boodschappenkarretje".

"Er staat biologisch afbreekbaar op".

Marie-Claire van den Berg: "Maar 't moet wel leuk blijven".

Humor, die VARA!
Meer lezen:

Sportrandooneur? ATB? Heb je allemaal niet nodig. Dit hier is sport. 30 kilo kinderen en boodschappen meezeulen.

Dat is sport, elke dag! >>>>

Wen er maar vast aan. De Euro daalt in waarde door het gesjoemel van de banken. Met name de banken uit de "Knoflookzone". De olie wordt afgerekend in Dollars. De olie wordt dus duurder.

En is dat erg? In ieder geval niet voor de volksgezondheid.

De VARA is op meer momenten fout bezig. Samen met het "onderwijs." Bijgewerkt 29-4-2018.

Bron van ergernis
De hoge kosten van de schoolreis zijn een bron van ergernis in met name het voorgezet onderwijs. Vooral omdat daar meestal geen keuze is tussen een goedkoper en duurder uitje. De kosten van de schoolreis in het voortgezet onderwijs bedraagt bij ruim een derde van de leerlingen meer dan 100 euro. Dat bedrag kan oplopen tot meer dan 1000 euro, blijkt uit aanvullend onderzoek van Kassa.

Toename 'funreizen'
Stichting Leergeld die schoolgaande kinderen van sociale minima­ financieel ondersteunt, ziet deze problemen terug in haar praktijk. 'Wij ondersteunen alleen educatieve reizen die niet te ver weg gaan en niet te duur zijn", vertelt directeur Gaby van den Biggelaar. "Helaas zien wij een toename van het aantal 'funreizen' waardoor wij mensen moeten teleurstellen. Het is heel verdrietig dat een kind hierdoor niet mee op schoolreis kan. Dat betekent heel veel voor zijn verdere leven. Scholen zouden moeten zorgen dat iedereen mee kan op schoolreis. Zeker als je bedenkt dat in elke klas twee tot drie kinderen onder de armoedegrens zitten'.
Lees meer:

Onderwijs? Presenteer dit als voorbeeld voor de alternatieven waarmee Shell probeert onze kinderen te manipuleren. En laat de kinderen dit in het klein opzetten.

Een foto die aantoont hoe je naar een bijeenkomst kunt komen, simpel met het openbaar vervoer. Modules, hier aan elkaar gekoppeld, zijn maximaal 100 cm lang en kunnen door een kind gedragen worden.

Stimuleer kinderen deze alternatieven te propageren en zo Shell (met z'n fossiele onzin) een poepie te laten ruiken.

Het klimaat door de VARA aangepakt. Volksgezondheid? Die had op 29-4-2018 een mooi moment.

Stroomstoring Amsterdam-Zuidoost voorbij, 'rest van de dag problemen op Schiphol' - Lees meer:


Politici en luiers moeten moeten regelmatig verwisseld worden en wel om dezelfde reden.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi.
Mail