Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

5-5-2013. Vandaag is het feest. Dan denk je automatisch aan leuke dingen. Deze worden geleverd door de forums. In het bizonder de "miljeu"-forums. Maar ook de domroep levert interessant materiaal. Als de kinderen maar zoet zijn moet ook de automaffia gedacht hebben. Daarvoor zijn naast het koningshuis de "off-road"-vehikels uitgevonden:

De lijst met snelheidsovertredingen en botsingen waar leden van het koningshuis bij betrokken waren is indrukwekkend. https://t.co/etJNu74hXK  

"Duurzaamnieuws": Elektrische Landrover voor verantwoorde safari.

Technologie-bedrijf Emke Engineering uit Huizen ontwikkelde de eLandy, een elektrische Landrover speciaal ontwikkeld voor de safari-markt, om stille en schone gamedrives mogelijk te maken. De verwachting is dat de electrische, op zonne-energie opgeladen landrover, een geheel nieuwe dimensie aan de klassieke safari zal toevoegen. Niet langer een ronkende diesel, maar het geluid van de ‘bush’ staat centraal.Naar verwachting zullen ook veel meer dieren gespot kunnen worden. Lees meer:

Meer humor levert Terrein.nu:

....Geldt ook voor de radius van 80 kilometer. Maar dan heb je wel een zon-aangedreven Land Rover.

ElektroDefender. Lees meer:

Over de vliegreis naar de safaribestemming geen woord.

Waarmee we beland zijn bij de zonnestroom. Bij Facebook is Jeroen Haringman te vinden. Ook fan van de zonnestroom. Levert op Facebook ook de nodige humor.

Deze strijkplank in het dagelijkse verkeer zal wel altijd een droom van Haringman blijven. Waar laat je je boodschappen?


Het forum van :"Hetkanwel" is één van de toppers. Men zet ook daar in op zonnestroom. Of dat ook werkt is een ander verhaal. En zie de reakties van de zwak geïnformeerden:

Draagbaar stopcontact op zonne-energie plak je gewoon op het raam.

Stroom nodig? Je zet gewoon je eigen stopcontact op het raam. Het gadget is gemaakt door de ontwerpers Kyuho Song en Boa Oh. De oplader heeft een gewoon stopcontact aan de voorzijde, en bevat zonnecellen op de achterkant. Je kunt dus een laptop of willekeurig ander apparaat erop aansluiten. De lader is met een zuignap op een raam te plakken.
Lees meer:

 
Best leuk, de accucapaciteit is 1000 mAh. Dat is ongeveer de helft van wat de akku van een I-phone of Android smartphone kan bieden. Om over de laptop maar te zwijgen. Leuker wordt het als men een koffiezetapparaat gaat aansluiten. Hopelijk is de rook die er dan uit komt gekleurd. Een prachtig voorbeeld van infobeperking die "Hetkanwel" weer levert.

En helaas voor de meelopers in zake zonnestroom levert "Hetkanwel" een ontnuchterend bericht:

99,9% van de geleverde stroom is windenergie, 0,07% zonne-energie. Lees meer:
En dat was al bekend:

Trein en tram doen het al 100 jaar met succes elektrisch. NS gaat binnenkort over op duurzame stroom. Lees meer:

Een website maken is voor "Hetkanwel" erg moeilijk, de "slimme" meter met lekker veel onzin.....:

josie ·  3 dagen geleden 

Die slimmemeter kost je geld omdat ie om de kwartier doorgeeft wat jij verbruikt hebt en op dat moment verbruikt ie energie.

En weer word hier door de reklame bijna de halve beeld hier op deze website zwart gemaakt en dat is behoorlijk irritant.


De meesten worden liever door lof geruineerd, als door kritiek gered.


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren, oa op Nujij.nl. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.