Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Oneens? Reageer via het reaktieformulier. IP-adres wordt opgeslagen en je loopt de kans dat je reaktie op deze site gepubliceerd wordt.

In 2012 zal de nadruk van deze site liggen op oplichting. Te beginnen met kernenergie:

Atoomstroom zit in de knel, de "Ausstieg" van de Duitsers, Italianen en Zwitsers gaat hen aan het hart. Ze staan alleen, zeker na Fukushima en Tsjernobyl. Ze hebben de wind tegen. Ook d
e Nederlandse atoommaffia met Sjef Peeraer als roeptoeter zit behoorlijk in de knel. Dat komt voor het grootste deel door hun beperking dat stroom alleen door gas-, kolen-, olie- of kerncentrales opgewekt kan worden en dat het alternatief slechts wind en zon is. In hun ogen kan als de kerncentrales gesloten worden slechts met kolencentrales stroom opgewekt worden.

De energie-in-de-plomp-centrale.

Het energieverbruik van de gemiddelde burger, zowel in Nederland als ook in Europa is totaal uit de hand gelopen. Koffie wordt met een elektrische Senseo gezet. Water wordt met een elektrische waterkoker verwarmd, niet eens gekookt. Was wordt elektrisch gedroogd.


Sodemieter op! Je moeder deed dat aan de waslijn, NUL energie. Fair Trade blijft rommel uit Verweggistan halen (6000 km verderop) en ook de "natuurliefhebbers", rijden van hot naar her met hun (de)mobiele wegversmallingen. Vreet energie waar stroom van gemaakt kan worden. Veel efficienter door warmtekrachtkoppeling. Hiervoor vond Robert Stirling al in 1816 de Stirlingmotor uit die genoegen neemt met ELKE brandstof die warmte oplevert. Het totaal rendement, stroom en warmte, is meer dan 80%. Bekijk het filmpje!

Dit simpel alternatiefje dat steeds meer op komt en samen met kleinschalige stroomopwekking heeft de atoommaffia het nakijken. Aardgas wordt biogas en met biogas worden deze 6 miljoen installaties gestookt, dat 6000 Megawatt oplevert. Jammer dat Diederik Samsom z'n klep houdt. Meer lezen:

Nogmaals, 6 miljoen van deze installaties, die bij zo'n produktie vanzelf veel goedkoper worden, moeten gekoeld worden. Die warmte gaat niet meer de plomp in, zoals bij kern- en kolencentrales. Dat vergeet Sjef Peeraer bewust en ook Diederik Samsom noemt dat nooit  in z'n tweets.

Samen met een flinke opslagcapaciteit kan het koelwater gebruikt worden voor tal van toepassingen, zelfs absorptiekoeling, bekend van de gas gestookte campingkoelkastjes, is mogelijk. Maar het moet wel bekend worden gemaakt en nu halen alleen de "zonnepanelen" (rendement 15%) en windparken de media.


OPLICHTING!

Maar de automaffia gebruikt het rijblik voor elke scheet die opkomt. Fiets? wat is dat? Daarom staan straten ook vol met deze wegversmallingen. Olie op of verwerpelijk? De automaffia waaronder, @Orangegas grijpt alles aan om hun verslaving goed te praten. 

De nwe Opel Zafira Tourer aardgas zeer compleet voor circa €34.000 met 150PK & 20% bijtelling. Met ook goedkoop rijden! Tweet:

<<<< Dit is het loon van duizenden automaffiosi.

En als dat autorijden niet meer mogelijk is, simpel omdat de straten en snelwegen BOMVOL staan, grijpt men eindelijk naar het OV, dat de meutte forensen niet meer aankan. Andere roeptoeteraars komen dan met opwellingen als een HSL en als dat mislukt de magneetzweeftrein, het rijblik, inclusief het peperdure elektrische "alternatief" is niet weg te branden uit alle media.

Al die zaken vreten stroom, tot nu toe uit kerncentrales en als dat niet meer "mag", de kolencentrales.

Al deze stroom kan met verdubbeld rendement opgewekt worden met deze simpele aanvulling op de CV. Maar als het klootjesvolk dat niet weet, kun je het klootjesvolk bang maken met deze onkunde. Zo zie je de kop van Diederik Samsom in een tweet van @Atoomstroom, die dit "schokkend" vindt. Zolang Diederik Samsom zich slechts bezig houdt met PV-panelen en windparken, maakt de atoommaffia slim gebruik van deze angstreaktorTweet:

Ook de media bedienen zich van deze angstreaktor, het licht gaat uit. Mensen uit Dokkum kunnen niet meer in Utrecht werken omdat de trein het verdomt. Meer lezen:


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
Mail