Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

In 2012 zal de nadruk van deze site liggen op oplichting. Te beginnen met kernenergie:

Atoomstroom zit in de knel, de "Ausstieg" van de Duitsers, Italianen en Zwitsers gaat hen aan het hart. Ze staan alleen, zeker na Fukushima en Tsjernobyl. Ze hebben de wind tegen. Ook d
e Nederlandse atoommaffia met Sjef Peeraer als roeptoeter zit behoorlijk in de knel. Dat komt voor het grootste deel door hun beperking dat stroom alleen door gas-, kolen-, olie- of kerncentrales opgewekt kan worden en dat het alternatief slechts wind en zon is. In hun ogen kan als de kerncentrales gesloten worden slechts met kolencentrales stroom opgewekt worden.

De energie-in-de-plomp-centrale.

Het energieverbruik van de gemiddelde burger, zowel in Nederland als ook in Europa is totaal uit de hand gelopen. Koffie wordt met een elektrische Senseo gezet. Water wordt met een elektrische waterkoker verwarmd, niet eens gekookt. Was wordt elektrisch gedroogd.


Sodemieter op! Je moeder deed dat aan de waslijn, NUL energie. Fair Trade blijft rommel uit Verweggistan halen (6000 km verderop) en ook de "natuurliefhebbers", rijden van hot naar her met hun (de)mobiele wegversmallingen. Vreet energie waar stroom van gemaakt kan worden. Veel efficienter door warmtekrachtkoppeling. Hiervoor vond Robert Stirling al in 1816 de Stirlingmotor uit die genoegen neemt met ELKE brandstof die warmte oplevert. Het totaal rendement, stroom en warmte, is meer dan 80%. Bekijk het filmpje!

Dit simpel alternatiefje dat steeds meer op komt en samen met kleinschalige stroomopwekking heeft de atoommaffia het nakijken. Aardgas wordt biogas en met biogas worden deze 6 miljoen installaties gestookt, dat 6000 Megawatt oplevert. Jammer dat Diederik Samsom z'n klep houdt. Meer lezen:

Nogmaals, 6 miljoen van deze installaties, die bij zo'n produktie vanzelf veel goedkoper worden, moeten gekoeld worden. Die warmte gaat niet meer de plomp in, zoals bij kern- en kolencentrales. Dat vergeet Sjef Peeraer bewust en ook Diederik Samsom noemt dat nooit  in z'n tweets.

Samen met een flinke opslagcapaciteit kan het koelwater gebruikt worden voor tal van toepassingen, zelfs absorptiekoeling, bekend van de gas gestookte campingkoelkastjes, is mogelijk. Maar het moet wel bekend worden gemaakt en nu halen alleen de "zonnepanelen" (rendement 15%) en windparken de media.


OPLICHTING!

Maar de automaffia gebruikt het rijblik voor elke scheet die opkomt. Fiets? wat is dat? Daarom staan straten ook vol met deze wegversmallingen. Olie op of verwerpelijk? De automaffia waaronder, @Orangegas grijpt alles aan om hun verslaving goed te praten. 

De nwe Opel Zafira Tourer aardgas zeer compleet voor circa €34.000 met 150PK & 20% bijtelling.

<<<< Dit is het loon van duizenden automaffiosi.

En als dat autorijden niet meer mogelijk is, simpel omdat de straten en snelwegen BOMVOL staan, grijpt men eindelijk naar het OV, dat de meutte forensen niet meer aankan. Andere roeptoeteraars komen dan met opwellingen als een HSL en als dat mislukt de magneetzweeftrein, het rijblik, inclusief het peperdure elektrische "alternatief" is niet weg te branden uit alle media.

Al die zaken vreten stroom, tot nu toe uit kerncentrales en als dat niet meer "mag", de kolencentrales.

Al deze stroom kan met verdubbeld rendement opgewekt worden met deze simpele aanvulling op de CV. Maar als het klootjesvolk dat niet weet, kun je het klootjesvolk bang maken met deze onkunde. Zo zie je de kop van Diederik Samsom in een tweet van @Atoomstroom, die dit "schokkend" vindt.

Zolang Diederik Samsom zich slechts bezig houdt met PV-panelen en windparken, maakt de atoommaffia slim gebruik van deze angstreaktor.

Ook de media bedienen zich van deze angstreaktor, het licht gaat uit. Mensen uit Dokkum kunnen niet meer in Utrecht werken omdat de trein het verdomt. Meer lezen:

En twitter doet ook nog een duit in het zakje. Maakt de berichten onleesbaar. Onderstaande berichten horen bij elkaar maar als men aan het knutselen is geweest kan geen hond er nog een touw aan vast knopen.

Biomassa bij hoogovens. Bij ‘biostaal’ is uitgegaan van vervanging van 

Bouwen met hout is daarom noodzakelijk. http://klimaatkombi.nl/Afval/2016.html 

En als de politiek z'n gedram over fossiele brandstoffen aan de dijk zet. 

Het biomassaverhaal. Om bv biostaal te kunnen maken.

En zich daarmee flink afhankelijk maakt van fossiele energie. Voor de produktie van staal is cokes nodig en dat kan vervangen worden door biomassa.
 
Biomassainjectie in hoogoven proces (biostaal) en warmteopwekking Getallen voor productie van houtchips industriële warmte of ruimteverwarming in de bebouwde omgeving is zijn overgenomen uit een aantal haalbaarheidsstudies (Ingenia, 2005; Alterra, 2008; LNV, 2008; Ekwadraat 2009; Ecofys, 2007 en Ecofys, 2008).
 
Bij ‘biostaal’ is uitgegaan van vervanging van injectiekolen door getorreficeerd hout in het hoogovenproces. Het door ECN ontwikkelde zogenaamde TOPproces, waarbij getorrificeerd hout aansluitend wordt gepelletiseerd, heeft volgens Bergmans (2005) een efficiency van 95% en productiekosten van  € 50/ton pellets
. Lees meer:
 
Zaak om de hoogovens wat te decimeren, kleinschaliger betekent dat. Staalproduktie is zo ooit begonnen. Het mes snijdt aan twee kanten, de eikenprocessierups kan zo ook bestreden worden, eiken kunnen ook materiaal voor houtskool leveren.
 
Hoogovens kan overstappen op duurzaam materiaal. En als men dan ook meer bos aanplant ipv het te slopen, zoals de VVD het in Amersfoort wil. Klimaatakkoord weer een stukje dichterbij. Eén boom is 10 airco's. Lees meer:
 
Amersfoort mag 1500 bomen voor aanleg westelijke rondweg voorlopig niet kappen

Geografisch gezien is er sprake van een sterke spreiding van houtskeletbouw als constructiemethode. Zo is 90 % van alle woonhuizen in Canada en de Verenigde Staten opgetrokken in houtskeletbouw. Ook in de bosrijke gebieden van de tropen is hout in overvloed beschikbaar. Ten noorden van de Pyreneeën en de Alpen wordt traditioneel veel met hout(skeletbouw) gebouwd. In Scandinavië en Midden-Europa is veel hout beschikbaar en isoleert het relatief goed tegen de kou vergeleken met steen. Lees meer:

In het aardbevingsgebied moet veel meer met hout worden gebouwd. Dat is lichter en veel minder gevoelig voor bevingsschade dan traditionele materialen.

Dat zegt de certificeringsorganisatie voor bouwmaterialen SKH. ,,Nieuwbouw in Groningen is alleen zinvol in hout. De kans op instorting en schade is bij in steen uitgevoerde gebouwen permanent aanwezig.’’ Lees meer:


De beste energie is energie die je niet gebruikt.


Antwoorden langer dan 280 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi_____________________________________________________________________________________________________________
Mail