Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

10-2-2016: Wat een fantastisch dom land is dit. De meeste lachers komen van de domroep.

Treintoestellen en meubels die stroom opwekken. Te beginnen met het laatste.

Een tafel met zonnecellen. In huis, en als de zon niet schijnt? Dan zal de verlichting boven de tafel voor energie moeten zorgen. Rendement MIN 95%. Om je mobiel op te laden.

En verder is de term "treintoestellen" dankzij de domroep volledig ingeburgerd. Annechien van de NOS na een botsing in Beieren.

Zelfs op twitter kom je niets anders meer tegen. @NS_online wordt er mee plat gegooid.

RT Indoxdeluxe NS_online net in de trein tussen Ravenstein en Oss, getuigen geweest van diefstal van een grijze damestas in treintoestel 73…

@NS_online in treintoestel 8705 rotterdam-amsterdam van 11:07 is een man kaartjes aan het uitdelen en bedelt om geld 1/2
 
@victorginori helaas was het maar 1 treintoestel die nogal vol was. Maar heb het overleefd. Maar supervervelend!

@NS_online omroep in treintoestel: 9569 onverstaanbaar! http://metronieuws.nl/binnenland/2015/05/ns-repareert-haperende-omroepsystemen-in-intercity …

Zelfs communicatie met het treinpersoneel gaat via twitter. Conducteurtje aanspreken?
Wat staat hier nou?

Zelfs goederentreinen krijgen deze verbastering. Als afsluiting een intelligent treintoestel met containers.


De creatieve volwassene is het kind dat overleefd heeft.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMail