Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

18-11-2012. Bijgewerkt 18-5-2019. Sorry, dat gaat NOS (Nederlandse Oplicht Stichting) binnenkort laten horen. Zij deden dat al op 17-11-2012 voor Mark Rutte die volgens de VVD het Nederlandse kiezersvolk bedonderde. Men spreekt van kiezersbedrog. En ook de Tros en NCRV doen hier gezellig aan mee.

In plaats van de onuitroeibare muziek gaat Joost Vullings (hier rechts uit een Youtube-filmpje geknipt) samen met Jurgen vanden Berg voorlichtingshoorspellen laten horen om bv de volledig uit de hand gelopen automobiliteit een halt toe te roepen en alternatieven te tonen om bv de fijnstofbelasting aan te pakken.

En dat is slechts een kwestie van beleid. Zie hiervoor het Wageningse Kirpestein. Zie ook de rol van de kerken.


NCRV's "Stand.nl" had het er zonder het zelf te willen al over.

Stand.nlGeleend van "Stand.nl": Jurgen van den Berg spreekt met:Guido van Woerkom, directeur ANWB

VVD en PvdA hebben afgesproken om 250 miljoen weg te halen bij infrastructuur, voor de 'versterking van de sociale agenda'. Dit zei PvdA-leider Diederik Samsom maandag nadat hij het met de VVD eens was geworden over een aanpassing van het regeerakkoord.

Samsom zei dat met het bedrag van 250 miljoen euro bijvoorbeeld de WW-duur een half jaar verlengd kan worden en dan niet teruggaat naar 1 jaar, maar naar anderhalf jaar.

Minister Schultz noemt de bezuiniging van 250 miljoen euro op het Infrastructuurfonds "fors". Ze gaat kijken welke projecten aan wegen, spoor en vaarwegen uitgesteld kunnen worden.

Zijn de bezuinigingen op infrastructuur te fors, of is het terecht dat het geld naar de sociale zekerheid gaat?

Is er echt niks belangrijkers? Bv automaffiabaas van Woerkom die voor het gemak maar vergeet dat Nederland vol heeft gelegen met interlokale spoor- en tramlijntjes, waarvan er niet één meer over is?

Dat diezelfde automaffia dat allemaal gesloopt heeft en nu mekkert over 250 miljoen. De stelling:

Dan de NOS: Langs de A2 tussen Abcoude en Utrecht moeten zogenaamde fijnstofschermen komen. Maar hoe werken die eigenlijk?

Minister Schultz van Verkeer wil omstreeks 1 december een besluit nemen over het verhogen van de snelheid naar 130 km/u op de A2 tussen Abcoude en Utrecht. Om de extra milieuschade die zo’n snelheidsverhoging veroorzaakt tegen te gaan, moeten er extra maatregelen worden genomen. Daar is niet iedereen langs de snelweg blij mee…  Maar hoe werken fijnstofschermen eigenlijk? Met hulp van de luisteraars via twitter en dit weblog vinden we een antwoord. Lees meer:


Klingebeekseweg.Maar ook de schrijvende media hebben vuile handen. Hier een staaltje negeren van lezers. Uit de Veluwepost:

Het college van Renkum heeft ambitieuze plannen voor herstructurering van de vier bedrijventerreinen in de gemeente. Dat geldt met name voor de bedrijventerreinen aan Klingelbeekseweg en Veentjesbrug.

Wel elke week 11 pagina's autoreklame, als nieuws gepresenteerd.

Bericht gewist? Ook hier staat het: Jaren geleden zijn op de aan deze site voorafgaande weblog en nu op deze site plannen gepresenteerd voor een ambitieus plan om de verkeersproblemen te lijf te gaan. Genegeerd. Belachelijk gemaakt. De rekening gaat nu gepresenteerd worden en niet alleen hier. Lees meer:


In NL is dat een probleem, dan gaan er bij een defekt in één klap 4 bakken aan de kant.  En zo doen de Zwitsers dat met hun "Domino".


Zo kort genoeg, NS? Minimale "compositie", die kan echt niet korter.....Dan volgt.....Eén bak erbij en......Kan ook zo..... Met bv goederenwagens erachter. Op de weg een flinke "vuilbak" waar het fijnstof betreft.

Vervolgens door het toepassen van warmtekrachtkoppeling, waarover al diverse symposia gehouden zijn en nog gaan worden. Fijnstof is één van de onderwerpen die dan besproken gaan worden. De domroep kan z'n borst nat maken.  

01 Rutschmann BFE (4.2MB)   02 Bretschger Oekonomie (0.5MB)   03 Jenni HHKW Aubrugg (5MB)  

04 Odermatt Holzofen (2.6MB)   05 Kiener Vorschubrostfeuerung (3.5MB)   06_Luethi Bison (1MB)   07 Marinitsch Stirlingmotor (7.8MB)  

08 Felsberger Festbettvergasung (5MB)   09 Vogel Heissgasturbine (3MB)   10 Nussbaumer Feinstaub (1.1MB)   11 Mueller Elektroabscheider (1.1MB)  

12 Vock QS Support (3MB)   13 Lienemann Asche (10MB)   14 Emhofer CO aus Holzpellets (1.6MB)   15 Jansohn Biomassevergasung (8MB)   16 Kiel Torrefaction (6.4MB)


Hout stoken is en blijft het enige alternatief omdat hout overal groeit en omdat warmte en stroom gecombineerd kunnen worden opgewekt in geval van onvoldoende zoninstraling of onvoldoende wind.

Een samenvatting:


Wat is er zo leuk aan een file dat er zoveel mensen op af komen?


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail