Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

24-1-2016. In de weg dankzij Vroegevogels, Sharon Dijksma en Groenlicht. DIT is waarom vluchtelingen naar Europa komen. Werkeloosheid en ZZP-ers hiermee onlosmakelijk verbonden. De ondernemer die zichzelf in het Engels manifesteert, met Duitsland om de hoek. The American way of life.
. Waterstofgas, door één van hen verbonden met de waterstofbom. 

En dit rechts is wat zij gaan veroorzaken. Luister zelf. Dit is slechts het begin. Als men in wijken als deze € 50.000 (het wordt steeds meer) bereid is dat er voor neer te tellen. Kom daar maar eens door met je bestelwagen.

Als de infrastruktuur er voor komt, want men wil ook stroom voor waterstofgas uit de oceaan halen en dat met een smerige olieboot aan land halen.

De overige tuffertjes dienen dus rekening te houden met langdurige congestie, want dit gespuis is niet bereid met de tram (zo die er nog is) of trein te gaan die dankzij dat egoisme (men moet tweeverdiener zijn) stampvol zit.

Die trein rijdt in 2018 volledig op windenergie. Ook vracht. Elektrisch rijden zij al 100 jaar. Maar bovengenoemde egoisten bepalen zelf wie er naast je komt zitten. Als er al iemand naast je zit. NS doet daar overigens stevig aan mee zoals hier op het station van Wolfheze.

Hier het station in Arnhem, waar de kiosk van NS bevoorraad wordt door een truckertje. Container 67 cm breed past zo in de trein.
Op een station, rails,

goederentreinen, elektrisch.

Muntje gevallen?

Nog meer van deze domroep, die alleen z'n eigen verspillende leefstijl verdedigt.

De leefstijl van is alleen mogelijk met tonnen olie uit het midden oosten, daar waar de oorlog op draait.

Ik eet geen komkommer, tomaat, aubergine, paprika in de winter. Zomergroenten. Maar verwend gespuis.

Zo'n ding heb ik al 40 VEERTIG JAAR. De koperen kop van


Het mooie van leren is dat niemand het van je af kan pakken.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail