Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

En vandaag 29-1-2012 is dit weer de VARA die zich zelfs op het pad van de sluikreklame begeeft. Supermarktketen PLUS gaat dit kleffe produkt leveren. Voorafgegaan door Valess dat ook deels van soja (uit Verweggistan) gemaakt wordt. Het gaat hier om de "hybride-gehaktbal" en de "hybride-hamburger".

Uit de site van VARA's "Vroege" vogels: Kun je de vleesconsumptie verminderen door gehaktballen en hamburgers bij te mengen met plantaardig materiaal?.....

.............Dat betekent dat de hybride hamburger van PLUS een smakelijker koop is dan de volvleeshamburger van diezelfde super.....
. Meer lezen:

VARA, zeg nou gewoon dat je niet  WILT omschakelen, zowel qua luxe, vervoer en dus ook qua vlees. De VARA is een volledig vastgeroeste organisatie voor wie geen enkel ander idee goed is. Vlees, aardappelen, groente en jus.

De VARA op weg naar de crisis.

Klimaatkombi schiet de VARA te hulp. Recept. Zonder soja natuurlijk.

Bonenpaté


Ingredienten:

100 g. bonen, 4 dl. bouillon, 6 sneetjes oud brood, 2 uien, olie, 2 eetl. tahin,  tijm, koriander, nootmuskaat, laurierblad, tamari, 40 g. geraspte kaas.


Bereiding:

Kook de geweekte bonen in 1½ uur gaar en stamp ze fijn. Verwarm de bouillon en week het verkruimelde brood erin. Snipper de uien en fruit deze goudgeel en voeg al roerend de tahin toe en roer als het mengsel goudbruin is het geweekte brood erdoor. Laat het ca 15 min. zachtjes koken en roer er dan de kruiden en de bonenpuree door. Breng het mengsel op smaak met tamari. Schep alles in een ingevette cakevorm en zet deze 30 min. in een warme oven. Strooi na 20 min. de geraspte kaas erover.

Verreweg de meeste ingrediënten komen van lokale produktie.


De beste manier om wraak te nemen is zorgen dat het je goed gaat.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
MailMail