Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

En vandaag is er weer een rage. Amandeldrank en amandelbroodsmeersel. De grondstof komt ook bij de natuurvoedingswinkels zoals gewoonlijk uit Verweggistan. Daar kent men alleen vrachtwaggels en daar heeft Milieudefensie wat moeite mee en vooral met de fijnstof en CO2.

houdt niet van trams.

Zelfs het kinderprogramma wordt ingeschakeld, natuurlijk kijkt men niet verder dan z'n neus lang is.

Zou @milieudefensie dit weten? https://t.co/AjXswzzJpy

Even snel gaan wieberen. Dat Nederland volgelegen heeft met elektrische trams, die ook niet terugschrikken voor een goederenwagen, ontgaat de protestclub.

Hier hangt men zonder problemen een goederenwagen achter de elektrische tram.

Uw werk onze handen in het openlucht museum. Kinderen hielpen graag bij het overladen van kisten uit de tram in een (elektrische) bestelauto naar de verkoper.

Ook afval kan door kinderen in eenmaal per week in het onderwijs opgenomen worden.
 
Ook kan een elektrische vorkheftruck ingezet worden zoals dat nu bij de Molen de Vlijt in Wageningen al gebeurt.
 
Sport? Jongens en meisjes die hier goederen van de tram overladen. Dat is sport.
 
Geef jij jouw jongen....? Dit is een vrouw, die dit werk ook kan.

Evenals de broodsmeersels die je zelf kunt maken is hen nog niet opgevallen. Het broodsmeersel van.....

"Omdehoek" Ook al eerder behandeld.

Ook vandaag 29-1-2012 is dit weer de VARA die zich zelfs op het pad van de sluikreklame begeeft. Supermarktketen PLUS gaat dit kleffe produkt leveren. Voorafgegaan door Valess dat ook deels van soja (uit Verweggistan) gemaakt wordt. Het gaat hier om de "hybride-gehaktbal" en de "hybride-hamburger".

Uit de site van VARA's "Vroege" vogels: Kun je de vleesconsumptie verminderen door gehaktballen en hamburgers bij te mengen met plantaardig materiaal?.....

.............Dat betekent dat de hybride hamburger van PLUS een smakelijker koop is dan de volvleeshamburger van diezelfde super.....
. Meer lezen:

VARA, zeg nou gewoon dat je niet  WILT omschakelen, zowel qua luxe, vervoer en dus ook qua vlees. De VARA is een volledig vastgeroeste organisatie voor wie geen enkel ander idee goed is. Vlees, aardappelen, groente en jus.

De VARA op weg naar de crisis.

Klimaatkombi schiet de VARA te hulp. Recept. Zonder soja natuurlijk.

Bonenpaté


Ingredienten:

Bereiding:

Kook de geweekte bonen in 1½ uur gaar en stamp ze fijn. Verwarm de bouillon en week het verkruimelde brood erin. Snipper de uien en fruit deze goudgeel en voeg al roerend de tahin toe en roer als het mengsel goudbruin is het geweekte brood erdoor. Laat het ca 15 min. zachtjes koken en roer er dan de kruiden en de bonenpuree door. Breng het mengsel op smaak met tamari. Schep alles in een ingevette cakevorm en zet deze 30 min. in een warme oven. Strooi na 20 min. de geraspte kaas erover.

Verreweg de meeste ingrediënten komen van lokale produktie.

Verder nog talloze andere broodsmeersels. Zoals Champignonpaté.


De beste manier om wraak te nemen is zorgen dat het je goed gaat.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail