Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie.

Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

12-3-2013. Onwil onder de verslaafden:


Allereerst een treurig bericht. De buurvrouw, nog geen 53, overleed aan uitgezaaide borstkanker. Zij houdt nu de AOW betaalbaar. Veel te jong dus, maar wat is nou de oorzaak?

Actief roken is geassocieerd met een hoger risico op borstkanker bij postmenopauzale vrouwen. Dat stellen Amerikaanse onderzoekers in BMJ (2011;342:d1016) na een onderzoek onder bijna 80.000 vrouwen.

Buurvrouw heeft zelf 20 jaar gerookt en ook zaten vriend en vriendin jaren gewoon in haar nabijheid hun longen te asfalteren, alsof er niets aan de hand was. Hadden ook allemaal een oom van 91 die ook rookte.

Kinderen met astma, ouders roken stug door. Hebben ook allemaal een oom van 91 die z'n leven lang gerookt heeft.

Deze glazen plaat hing in de jaren 90 in het inmiddels beruchte Ruwaard van Puttenziekenhuis te Spijkenisse.Er was daar zelfs een speciaal rookhol, waar ook de verpleging zat. Heeft tot diverse slachtoffers onder hen geleid. Wordt vervolgd.

Inmiddels is er nogal wat commotie ontstaan onder de verstokte rokers na de oprichting van Tabaknee.nl. Urenlang moeilijk bereikbaar door de drukte. Op het moment van schrijven meer dan 700 reakties op Nujij.nl.


Dan nog wat meer treurigs, dat eigenlijk om te lachen is. Allereerst een militairmaniak met vermoedelijk ook een zoon van een jaar of negen. Het joch vindt een handgranaat en wild enthousiast neemt ie het ding mee naar school en laat het zelfs aan de directeur zien. Enfin, lees het bericht uit oa "De Veluwepost" die er een onbeduidend berichtje van maakt. Waarschuwingen? Waarom zou je?


Onwil ook onder twee "biologisch" werkende tuinders in Wageningen. Samenwerking noodzakelijk zou je denken:

Een email aan:

Pluktuin en Kwekerij Bloemrijk
Geertjesweg ongenummerd tussen 49 en 51
6704 PC  WAGENINGEN
06 12662126

De email: Jaren geleden maakte ik via de stichting "De12ambachten" kennis met permacultuur en de spiraaltuin. Hier wordt gebruik gemaakt van combinatieteelt. Dwz planten kunnen een gunstige invloed op elkaar hebben. In deze spiraaltuin wordt daar uitgebreid van gebruik gemaakt.

Een afbeelding is te vinden op http://www.klimaatkombi.nl/images/Voeding/Spiraaltuin.jpg


 Deze afbeelding is inmiddels geëvolueerd en vervangen door één met een andere naam. Het thema wordt hier behandeld.  

Daar zie je hoe ook bloemen een grote rol spelen, oa bij de bestuiving. Denieuweronde heeft ook bloeiende groenten als tuinbonen, capucijners en later andere peulvruchten en aardbeien of pompoenen.

Een samenwerking ligt dus voor de hand. Aan Denieuweronde is al een voorstel over deze spiraaltuin gedaan. Werk samen.

Een duidelijke vraag dus, SAMENWERKING! Maar.....

We zijn nu 11 dagen verder. Ik zou het op prijs stellen als er tenminste een antwoord kwam.

Ik heb uw mail gelezen, maar het wordt mij niet duidelijk wat uw concrete vraag is.

Tis jammer, ik ben gestopt met ontwikkelingswerk, met name waar het lezen betreft.


Onwil, ook op de weg. Domroep, PVV en VVD. De Zwitsers pakken het inmiddels anders aan, maar olieslaaf blijft olieslaaf. Tegen beter weten in.
Dat gaat nog blijken.

Maar daar blijft het niet bij. Dood moet een oorzaak hebben.

Domroep NOS: Wat mag je wel en wat mag niet wanneer je in het verkeer geconfronteerd wordt met sirene en zwaailicht?

Uit onderzoek van het Instituut Fysieke Veiligheid blijkt dat maarliefst 73% van de Nederlandse automobilisten niet goed weet wat je wel en niet moet doen als ze in het verkeer met sirenes en zwaailichten worden geconfronteerd. De hulpdiensten ondervinden veel hinder van automobilisten die soms de gekste capriolen uithalen…

en....

'Je wint 22 seconden door 130 te rijden op A13'

Dan nu het humordeel. Hou je goed vast aan de tafel.


Met pyjama en cola vast in sneeuw.

De Zwitsers kennen ook sneeuw, men is daar wel voorbereid. Ook op Peakoil.


Wat is er zo leuk aan de file dat er zoveel mensen op af komen?


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren, oa op Facebook. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.