Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

Zondag 12-2-2012, de VARA op de radio met het "programma" Vroege  Vogels. Een bron van humor en inspiratie. Vandaag een columnist Joep van Deudekom. Hij heeft het over de dierenliefhebber en dierproeven. Een dilemma. Van Deudekom kan gerust zijn, dierproeven zijn overbodig. Gebruik daar de over het paard getilde hypocrieten zelf voor. Maar ook klanten van reformhuizen en natuurvoedingswinkels die zomergroenten in de winter eisen voldoen prima. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. En er komen er steeds meer van. Men betaalt er grof geld voor.

Begin bij de VARA, waar voorleestaart Janine (uit de Achterhoek) zich min of meer vrijwillig aanbiedt voor mensproeven. Daar valt toch niets meer aan te modificeren. Dat blijkt uit het enthousiasme voor het "Smart-grid" waar de VARA ook op geilt. De wasdroger en vooral het elektische rijblik zijn gered door dat "Smart-grid". De VARA: Je elektrische auto opladen met stroom van je zonnepanelen en een wasmachine die alleen draait als het waait. Lees meer:

Gebruik dus vooral hypocrieten (bij voorkeur medewerkers van de domroep) die totaal verslaafd zijn aan een uit de hand gelopen stroomverbruik. Een soortgelijk bericht brengt de VARA niet voor het eerst, na de kernramp in Fukushima had de VARA ook al een "tip".

De VARA schrijft: Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO) in Wageningen.... (city of lifescience) ......niet alleen sedum, maar ook planten die stroom opwekken.  Meer lezen:

Word wakker stroomconsument, alleen trein en tram rijden elektrisch en met warmtekrachtkoppeling en de kracht van wind en water is dat simpel op te wekken. Het kombikraftwerk: Meer lezen:

Een mooi voorbeeld van inpassing van een lokale tramlijn is hier te zien. De Seetalbahn in het Zwitserse Lenzburg. Goederenloods, sporen op straat, simpel bereikbaar voor het publiek. Een vergelijkbare situatie is in meer Zwitserse steden te zien. Oa Chur, Brig, enz. Zie ook de bescheiden ruimte die de trein inneemt. Parkeerruimte is voor dit transport al helemaal geen probleem.
Een trein parkeert namelijk niet!!


Bij het zoeken naar een parkeerplaats is een auto een onmisbaar hulpmiddel.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail