Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

24-1-2012. Uit RNW wereldkrant: Risico’s van vliegen groter door crisis. De risico’s voor vliegpassagiers nemen toe omdat de luchtvaart door de crisis wordt gedwongen te bezuinigen. ‘Dat kan leiden tot een toename van onveilige situaties’, zo tekende De Telegraaf op uit de mond van Evert van Zwol, voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers (VNV).
Vliegangst verdwijnt bij de lage vliegprijzen.

Daar kwam een Groenslinksfan mee op twitter. Femke Halsema als businessvrouw. De gevolgen daarvan op de snelweg en in de overvolle treinen zijn inmiddels goed merkbaar. Kleffe tweet:
En niet alleen daar!

Een paar manden geleden uit RNW wereldkrant:
Bestaande koopwoningen die in augustus van eigenaar wisselden, waren gemiddeld 2,8 procent goedkoper dan indezelfde maand vorig jaar. De prijsdaling is daarmee opnieuw groter dan die in voorgaande maanden.

Huurwoninkje in Amsterdam voor Femke?

Meer lachwekkends van RNW:
De luchthaven van Heathrow is begonnen met het transporteren van passagiers in computergestuurde, chauffeurloze en CO2-vrije gondels....

....De gondels bewegen zich voort op aangelegde sporen en kunnen volgens schattingen jaarlijks zo’n 500.000 passagiers ver
voeren.500.000. Is dat alles? Daar lacht men bij de echte spoorwegen om. dat is daar de dagproduktie. Het lachsucces wordt nog groter als je bedenkt dat de passagiers een reisje achter de rug hebben dat een CO2-produktie had, die ze hun hele leven nooit meer kunnen compenseren.

RNW gebazel: Het aantal passagiersvliegtuigen in de wereld zal tot 2030meer dan verdubbelen naar 31.500 stuks.....

....De Passengers Terminal Amsterdam (PTA) zal op termijn niet genoeg capaciteit hebben.


Businessvrouw Halsema, daar al es aan gedacht?


Hoge gebouwen vangen veel vliegtuigen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Shoutbox