Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

24-1-2012. Uit RNW wereldkrant: Risico’s van vliegen groter door crisis. De risico’s voor vliegpassagiers nemen toe omdat de luchtvaart door de crisis wordt gedwongen te bezuinigen. ‘Dat kan leiden tot een toename van onveilige situaties’, zo tekende De Telegraaf op uit de mond van Evert van Zwol, voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers (VNV).

Zelfs vogels vinden dat. Der Zugvogel rät: Warum fliegen, wenn man auch Bahn fahren kann?! https://t.co/is4CunoECP
Vliegangst verdwijnt bij de lage vliegprijzen.

Ook Rein Aart, adjunct-directeur van ORAM, het grootste zakelijke netwerk van Amsterdam, ziet genoeg uitdagingen voor Halsema: 'Regionale samenwerking, de woningbouw, ruimte voor werk en de energietransitie. Ook de uitbreidingsplannen van Schiphol worden interessant, GroenLinks is hier geen voorstander van. Halsema zal als burgemeester toch onpartijdig moeten zijn.' Lees meer: 
En niet alleen daar!

Een paar maanden geleden uit RNW wereldkrant:
Bestaande koopwoningen die in augustus van eigenaar wisselden, waren gemiddeld 2,8 procent goedkoper dan indezelfde maand vorig jaar. De prijsdaling is daarmee opnieuw groter dan die in voorgaande maanden.

Huurwoninkje in Amsterdam voor Femke?

Meer lachwekkends van RNW:
De luchthaven van Heathrow is begonnen met het transporteren van passagiers in computergestuurde, chauffeurloze en CO2-vrije gondels....

....De gondels bewegen zich voort op aangelegde sporen en kunnen volgens schattingen jaarlijks zo’n 500.000 passagiers ver
voeren.

500.000. Is dat alles? Daar lacht men bij de echte spoorwegen om. dat is daar de dagproduktie. Het lachsucces wordt nog groter als je bedenkt dat de passagiers een reisje achter de rug hebben dat een CO2-produktie had, die ze hun hele leven nooit meer kunnen compenseren.

RNW gebazel: Het aantal passagiersvliegtuigen in de wereld zal tot 2030meer dan verdubbelen naar 31.500 stuks.....

....De Passengers Terminal Amsterdam (PTA) zal op termijn niet genoeg capaciteit hebben.


Businessvrouw Halsema, daar al es aan gedacht?


Hoge gebouwen vangen veel vliegtuigen.


Volg Kklimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Kklimaatkombi helemaal.
Shoutbox