Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Voor de domroep is alles Engels, Duits of zelfs Arabisch, zelfs de naam van een medewerker wordt Engels, Amber Brantsen heet nu Ember. De Duitse stad Mainz heet nu Meents. En hoewel de nieuwe president Trump de wereld verder verknalt gaan de Hollanders door met z'n kont te likken.

20-11-2011: In Nederland kwijlt men bij de kreet "The American way of life". Alles neemt men over van de VS. Het transport, in de VS is behalve op een paar lijnen in het oosten nauwelijks elektrisch spoor te vinden, hoewel er vroeger veel meer elektrische spoorlijnen waren. De draad is bijna overal gesloopt. En dus is men er verslaafd aan olie. Daarvoor voerde de VS ook oorlogen in Irak en Afghanistan. En ook de NAVO-steun in Libie ging doodgewoon om olie. Maar de Libiërs hebben het nu voor elkaar. Saif al-Islam Kadhafi is net als Saddam Hoessein gepakt. Libië rekent er mee af.

De NOS bericht: Saif al-Islam Kadhafi is nabij Obari in het zuiden van Libië opgepakt toen hij naar Niger probeerde te vluchten.

En op 11-6-2011: Saif al-Islam, zoon van oud-dictator Kadhafi, vrijgelaten - http://nos.nl/l/2177624

De Nederlandse domroep rekent voorlopig niet af met hun "American way of life". Men heeft het nog steeds als een kip zonder kop over "Seef". Terwijl er toch duidelijk "Saif (Saaief)" staat. En op 11-6-2017, 6 jaar later, heeft de domroep nog steeds niets geleerd. Het VARA programma "Vroege Vogels" heeft het verstand ook op NUL.
Wat had je anders verwacht van Menno Bentveld wonend in Leiden en werkend in 035?

Sinds deze week wordt het verkeer op de Provinciale weg bij Kockengen, in Utrecht, geteld met hulp van elektriciteit uit moerasplanten! 

Het gaat om een experiment van het Wageningse bedrijf Plant-e, in samenwerking met de Provincie, en de producent van verkeerstelsystemen, HIG.

Dan leveren de windturbines toch wel voldoende stroom om de elektrische trein te laten rijden.

Plant-e wordt daar uitgesproken als Plent-I, terwijl er toch duidelijk een 'e' staat, De opbrengst kan alleen gebruikt worden voor wat elektronika of om je tuin verlichten, heeft men enig idee waarom de zon elke dag weer onder gaat?

En de eerste slachtoffers van het Engels vallen onder de gewone bevolking.

Vergeet Pechtold, Baudet, de EU, whatever - dit is waar de gemeenteraadsverkiezingen écht over gaan. https://t.co/coqdbXfP1b  

"Whatever" en

Mijn moeder van 70 heeft zich een gebruikte computer later aansmeren door #Apple.Er stond "refurbished" in de advertentie en zij dacht dat ze er een Furby bij kado zou krijgen.Winkeliers moeten wettelijk verplicht worden in het Nederlands te adverteren! @Taalvoutjes https://t.co/JdIzjURhZq

Ook de politiek bedient zich steeds meer van dit rookgordijn. De Christenunie op hun bus op de markt in Wageningen: "Er wordt hier veel Engels gesproken." Jawel, door buitenlandse studenten, die helemaal geen stemrecht hebben en na hun studie weer vertrekken.

De ergste vorm van Amerikanisering komt dan ook van de Christenen. De ongelofelijke preutsheid. Een kunstwerk van een moeder in het WTC wordt verwijderd.

Twee werken van fotografe Vivian Keulards zijn verwijderd uit haar expositie in de WTC The Hague Art Gallery. Het gaat om volgens de kunstenares 'volstrekt onschuldige foto's' van kinderen met een ontbloot bovenlijf. Lees meer:

Het meisje is 9 jaar oud en heeft zelfs nog geen borsten.

Daarmee is het nog niet voorbij: De FBI laat in opdracht van Facebook kunstwerken verwijderen. Kunstwerken door Rubens gemaakt zijn opeens schadelijk.

Zie ook:

Veramerikanisering.


Amerikaanse drug voor het "gewone" volk: Coca Cola, wereldwijd legaal te koop.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail