Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

6-1-2012. Zoals de klagers over gebrek aan parkeerruimte, door de media veroorzaakt. Hieronder kan ook @_deBuzz gerekend worden, deze club reist met een opgevoerde camper door het oosten van het land om vooral klagers op te sporen. Aan klagers geen nood in deze bananenrepubliek, vooral als het om de heilige koe gaat. @_deBuzz was al aktief in Oosterbeek en schuimt nu de sportvelden af, waar men z'n wegversmalling niet meer kwijt kan.

Voetbalvereniging Eldenia uit Arnhem-Zuid knapt bijna uit zijn jasje; gebrek aan kleedkamers en parkeerplaatsen. Kijk  

Het sportbuurtwerk in de gemeente Renkum is compleet aan olie verslaafd. Uit de website van de gemeente Renkum:

Hoe vindt u ons?
Komend vanaf de A50 (Apeldoorn)
Komend vanuit Arnhem
Komend vanaf A12 (Utrecht)
(Meer info):

Je ziet, men gaat al uit van autobezit, en bij een sportschool kun je je autogezwel kwijtraken. Let wel, er zijn in elk van de vijf dorpen van de gemeente Renkum sportscholen en in enkele ook zwembaden. Allen goed met het OV bereikbaar.

Maar ook de sportscholen zelf zijn kwa verslaving aan olie een zorgenkindje. Dit is sportschool Sjabbens in het dorp Renkum. Let wel, het gaat hier om sport. >>>


Sport doe je voornamelijk om stoer over te komen. Je komt dus met je PC-Hoofttraktor naar de sportschool om daar een uurtje te gaan zitten zweten en daarna ga je met diezelfde PC-Hoofttraktor weer naar huis om daar bij de buis naar sport te gaan kijken. Oranje bv.

Sportschool Sjabbens geeft zelf het "goede" voorbeeld. Sportschool Sjabbens schreeuwt ook tot 10 km in de omtrek van de daken dat ze er zijn.

Deze foto werd gemaakt in Oosterbeek Laag. Wil je echt aan sport doen moet je eerst 40 meter klimmen om bij de sportschool 10 km verderop te komen. Hellingen van 8% of meer. Een sport op zich. Vandaar die PC-Hoofttraktor.

Dit is ook sport. Met 40 kilo achter je fiets boodschappen doen.          ----->>>

Ook gezond voor de samenleving. Minder verkeersdoden en vooral minder gewonden. Toch goed voor het kostenplaatje van de gezondheidszorg.

Dit moet je niet op "Stand.nl" vertellen, want dan lig je er uit.

Dit is dan ook de domroep, die wel vaker de plank mis slaat. Nauw verbonden met UPC die nieuwszenders tot in den treure met junkmuziek em sport verknalt. UPC is nu Ziggo en die kunnen niet eens een modem versturen. Dan sturen ze een pakket voor interaktieve TV, die natuurlijk ook verzuipt in de sport.

De oorspronkelijke naam (werktitel) van het gebouw was 'Music Dome'. Ziggo, een aanbieder van kabeltelevisie en telecommunicatie in Nederland, is tijdens de voorbereidingen van de bouw, in 2009, aangetrokken als naamgevend sponsor. Dit was opvallend aangezien de Ziggo Dome zich midden in het verzorgingsgebied van de andere grote kabelmaatschappij, UPC, bevond. Vanaf 13 april 2015 is de merknaam UPC opgehouden te bestaan, en is Ziggo gefuseerd met UPC. Lees meer:

Ziggo weet nog niet van ophouden. Nadat je het spul naar Venray hebt gestuurd, stuurt Ziggo nog een doos met exact hetzelfde adres naar je. Hebben ze daar niks anders te doen? Klik op het plaatje voor een vergroting.

Gelukkig is daar KPN die je snel en kostenloos aan een werkende internetverbinding helpt, zelfs als je per ongeluk een kabel teveel opstuurt.


Bokma, voor die sportieve rijstijl.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi.
Mail