Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

6-1-2012. Zoals de klagers over gebrek aan parkeerruimte, door de media veroorzaakt. Hieronder kan ook @_deBuzz gerekend worden, deze club reist met een opgevoerde camper door het oosten van het land om vooral klagers op te sporen. Aan klagers geen nood in deze bananenrepubliek, vooral als het om de heilige koe gaat. @_deBuzz was al aktief in Oosterbeek en schuimt nu de sportvelden af, waar men z'n wegversmalling niet meer kwijt kan.

Voetbalvereniging Eldenia uit Arnhem-Zuid knapt bijna uit zijn jasje; gebrek aan kleedkamers en parkeerplaatsen. Kijk   Tweet:

Het sportbuurtwerk in de gemeente Renkum is compleet aan olie verslaafd. Uit de website van de gemeente Renkum:

Hoe vindt u ons?
Komend vanaf de A50 (Apeldoorn)
Komend vanuit Arnhem
Komend vanaf A12 (Utrecht)
(Meer info):

Je ziet, men gaat al uit van autobezit, en bij een sportschool kun je je autogezwel kwijtraken. Let wel, er zijn in elk van de vijf dorpen van de gemeente Renkum sportscholen en in enkele ook zwembaden. Allen goed met het OV bereikbaar.

Maar ook de sportscholen zelf zijn kwa verslaving aan olie een zorgenkindje. Dit is sportschool Sjabbens in het dorp Renkum. Let wel, het gaat hier om sport. >>>


Sport doe je voornamelijk om stoer over te komen. Je komt dus met je PC-Hoofttraktor naar de sportschool om daar een uurtje te gaan zitten zweten en daarna ga je met diezelfde PC-Hoofttraktor weer naar huis om daar bij de buis naar sport te gaan kijken. Oranje bv.

Sportschool Sjabbens geeft zelf het "goede" voorbeeld. Sportschool Sjabbens schreeuwt ook tot 10 km in de omtrek van de daken dat ze er zijn.

Deze foto werd gemaakt in Oosterbeek Laag. Wil je echt aan sport doen moet je eerst 40 meter klimmen om bij de sportschool 10 km verderop te komen. Hellingen van 8% of meer. Een sport op zich. Vandaar die PC-Hoofttraktor.

Dit is ook sport. Met 40 kilo achter je fiets boodschappen doen.          ----->>>

Ook gezond voor de samenleving. Minder verkeersdoden en vooral minder gewonden. Toch goed voor het kostenplaatje van de gezondheidszorg.

Dit moet je niet op "Stand.nl" vertellen, want dan lig je er uit.


Bokma, voor die sportieve rijstijl.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
Mail