Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

1-9-2012. Zoals sommigen al gemerkt hebben is het Twitteraccount van KlimaatCombi opgeschort. Dat wil niet zeggen dat het volledig foetsie is, maar het account kan even niet meer benaderd worden. Dit verschijnsel is niet nieuw, forums van de domroep, de domroep zelf, Blogeiland.nl, diverse treinen- en miljeuclubs gingen al voor. Je zit met een uitgesproken mening en bijbehorende FEITEN in het domein van iemand (vaak slechts één persoon met een domein) die al een mening heeft en daar niet vanaf te brengen is. Ook Twitter is daarop geen uitzondering. En ook Facebook (ook een Amerikaans bedrijf) liet Groenlinks al merken dat bepaalde uitingen van vrijheid niet getolereerd worden.

Over vrijheid gesproken, die bestaat dus niet. Marianne Thieme (je weet wel van de zevendedagsadventisten) was vanmorgen weer te horen over haar zonnepanelen en deze oplichting mag wel.

En dat was het einde van :) Tweet:
Dat dachten de studentjes maar.

K moet eventjes lachen dat niet zijn eigen tweets op de site heeft gezet, nu zoeken naar een gastenboek om waarheid te droppen Tweet:

Men doet dus nog pogingen KlimaatKombi te bereiken, maar omdat de studentjes niet gehinderd worden door enige kennis, is dat tot nu toe niet gelukt.

Ook dit mag nog steeds en de snelheid is zelfs opgevoerd naar 130 km/u. Ook de domroep is hier lyrisch over. Een beeld als dit zal vanaf nu elke dag getoond worden.

Deze vrachtwaggel zal dus ook gerecycled worden. Nog een voordeel, de olie zal nog sneller onbetaalbaar worden en het aantonen van dit feit was voor  sommigen een reden om KlimaatCombi op het Twitteraccount te hacken en een flinke lading vermeldingen te plaatsen. Reden voor de hotemetoten van Twitter om het account tijdelijk op te schorten. Na de stroom van blokkades van forums en andere domeinen een reden om deze opschorting definitief te maken. De goegemeente is genoeg gewaarschuwd. Peakoil komt steeds dichterbij en er is nog iets waar al deze malloten niet op gerekend hebben:

En dat is het internet zelf. Google heeft de gewoonte webpagina's te vermelden. Ook dit en volgende berichten verschijnen namelijk op je scherm als je een zoekopdracht doet. Bv het woord "domroep" levert al een scherm vol verwijzingen op naar deze site.
En dat is al voldoende.


Scientology-church, Amerikaans evenement.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail