Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

En vandaag (27-1-2012) is het weer raak. Domroep NOS vindt weer dat het niet snel genoeg gaat. Larie heeft, zoals gisteren al vermeld, haar bank gemachtigd om de verkeersboetes automatisch te innen en zo te horen is dat een aardige bron van inkomsten. Dat is het leuke van de domroep, veel mensen gaan in op de commercie in kranten en internet. Sommigen bevatten meer reklame dan waarvoor de krant eigenlijk bedoeld is. De gevolgen zijn bekend, torenhoge schulden en een fantastische verkeersinfarkt. Fijn hé, 50 km of meer van je werk wonen en Louis Dekker, met z'n stekker, onze dank is verpletterend en vaak dodelijk.
De geschiedenis en de spannende gevolgen. Je zou dus kunnen stellen dat de media, inclusief de domroep, de automaffia in eigen persoon is. ZES fragmenten besteedde de NOS aan dit fenomeen, dan moet het wel hoog zitten. En allemaal gevalletjes eigen schuld.
Tophumor!


Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail