Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie.

Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

17-3-2013. Het nut van de domroep wordt steeds minder. Inmiddels blert ook de nieuwszender 10 minuten per uur nutteloze industriegeluiden uit. Heb jij daar om gevraagd?
Totaal 10 min per uur.

En zelfs de spraak ontaardt in een onverstaanbare brei.En dus denkt men dankzij deze domroep niet na over alternatieven. Men kakelt als een kip zonder kop het uur vol, er luistert toch niemand.

Het is ook nooit genoeg:


Je moet dan ook niet raar opkijken als er steeds meer fout gaat. Want voor € 159.- bijtelling per maand moet je prakkie wel supergoedkoop zijn. En dus ga je bezuinigen op......


en ook.... Als je durft te kijken. Je kunt natuurlijk ook......

Slachtafval, van deze jongens en meisjes, gaat ook wel eens liggen. Waarom toch steeds weer? Zij gaan toch ook niet liggen?

En dat elke dag weer.Het gevolg is..... Parkeerruimte Wageningen:

Een aantal Wageningsewinkeliers klaagt over het tekort aan parkeerplaatsen in het Wageningse stadscentrum.

Jaap Venendaal verzucht:

Straks krijgen we een nieuw stadhuis, waar alle ambtenaren aan het werk moeten gaan. Waar gaan we allemaal parkeren straks? Als de wethouder zegt, dat men maar moet gaan fietsen, weet hij niet waar hij het over heeft. Zo zit de mens van nu niet in elkaar. Die redenering is mij te simpel”.
 
Maar er is ook hoop:
 
WAGENINGEN - Andrea Poelstra vindt het wel goed zo met het aantal parkeerplaatsen in de stad. Ze wordt niet warm of koud van het feit dat er een fors aantal verloren is gegaan. “Het past in een duurzame toekomst met oog voor je omgeving. Alles wat er extra gebouwd wordt, is duur. Wageningen is niet groot, de afstanden zijn klein. Je kunt het zelfs lopend af. Het aantal parkeerplaatsen is nu voldoende. Lees hier meer: of hier:

Hier is overigens nog ruimte zat.

Recht hier tegenover een ex-kraakpand (de puinhoop staat al zeker 10 jaar te verinteresten).
 
En DIT zijn wagons. En die kan iedereen door elkaar gebruiken. (Niet mee naar huis nemen). >>>>


Struisvogelscenario, je SUV starten om een spaarlamp te gaan kopen.  


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren, oa op Facebook. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail