Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie.

Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

8-5-2013. Nauwelijks enig gevaar te verwachten.

De paranoia van de beleidsmakers. Hoe doen we het MET petrochemie?

Nou zo!

Want men kan niet zonder chemie.

Uit Wikipedia: Monsanto werd in 1901 in St. Louis, Missouri opgericht door de Ier John Francis Queeny. Met 5000 dollar begon hij in een oud warenhuis de kunstmatige zoetstof saccharine te produceren. Het bedrijf noemde hij naar de familienaam van zijn vrouw. De eerste klant was Coca Cola. Later ging het bedrijf ook cafeïne en vanilline produceren, waarvan Coca Cola eveneens de belangrijkste afnemer werd. Monsanto is het bedrijf dat Agent Orange ontwikkelde, het ontbladeringsmiddel dat in de Vietnamoorlog werd ingezet.


 

Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

En dus wordt het dit.

De NOS, van wie ook geen alternatieven te verwachten zijn: In het Oost-Vlaamse Wetteren zijn na een hevige regenbui geen verhoogde waarden gemeten van giftige stoffen. Daarom hoeven er voorlopig niet opnieuw mensen te worden geëvacueerd.

Zaterdag ontspoorde een goederentrein bij Wetteren, waardoor giftige stoffen in de riolering terechtkwamen. Een man kwam om het leven en tientallen mensen moesten naar het ziekenhuis. Lees meer:

Er zijn natuurlijk wel alternatieven, maar daar verdienen de media geen cent aan omdat het niet sensationeel genoeg is. Dat is ook de reden dat de NOS muzeik plugt. "Om de populariteit te verhogen."


De alternatieven? Het wordt eentonig.....

Brandstof, voor energie bv kan ook in een simpele afzetcontainer vervoerd worden. Evenals landbouwprodukten.


Techniek beheerst de mensen, maar de mensen beheersen de techniek niet:


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren, oa op Nujij.nl. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.